Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp január 19-től

Heti horoszkóp január 19-től

ezotériahoroszkóppárkapcsolat
0

Írta:

KosRosszkedvű, sőt egészen szomorú leszel a hét elején, ám magad sem tudod, hogy miért. Nem történik veled olyan esemény, amely indokolná sötét gondolataidat! Hangulatváltozásod még a barátaidnak és az ismerőseidnek is feltűnik, de hiába próbálnak jókedvre deríteni téged érdekesebbnél érdekesebb programokkal. Sajnos nincs mit tenned: légy türelmes, és várj a pozitív energiára, amely végre elűzi […]

0016857_1.jpg ()

Kos
Rosszkedvű, sőt egészen szomorú leszel a hét elején, ám magad sem tudod, hogy miért. Nem történik veled olyan esemény, amely indokolná sötét gondolataidat! Hangulatváltozásod még a barátaidnak és az ismerőseidnek is feltűnik, de hiába próbálnak jókedvre deríteni téged érdekesebbnél érdekesebb programokkal. Sajnos nincs mit tenned: légy türelmes, és várj a pozitív energiára, amely végre elűzi a rosszkedvet! A hét második felében már újra látod a világ szépségeit – használd ki ezeket a napokat, sétálj nagyokat, gyönyörködj a  természetben!

0016857_2.jpg ()

Bika
Majd kicsattansz az egészségtől és az energiától, jó a hangulatod és nagyon lelkes vagy – végre tökéletesen indul a heted! Most érdemes csapatban dolgoznod, hiszen tele vagy ötletekkel, ahogy a munkabírásod is kiemelkedő! Arra azonban vigyázz, nehogy a munkatársaid agyára menj, sokakban ugyanis ellenszenvet kelt, ha valaki folyton sürög-forog. A hétvégén végre maradj otthon, és pihenj! Ne hidd, hogy alvással és meditációval elpazarolod az energiáidat! Nyugodt lelkiállapotban jutnak majd eszedbe a legjobb ötletek a munkáddal kapcsolatban!

0016857_3.jpg ()

Ikrek
Lassíts le, figyelj önmagadra! Számodra ez lesz ennek a hétnek a legfontosabb tennivalója! Az utóbbi időben nagyon sokat dolgoztál, aminek meg is lett az eredménye, sikert sikerre halmozol. Ám szervezeted nem biztos, hogy még sokáig bírja a feszített munkatempót: jobban figyelj oda az étkezésekre és a megfelelő mennyiségű alvásra! A hétvégén sok-sok emberrel találkozol majd, nagyokat beszélgettek, sőt végre úgy érzed, hogy a testbeszédet is megértetted!

0016857_4.jpg ()

Rák
Ha úgy érzed, hogy valamilyen munkahelyi feladatot nem akarsz megoldani, mondj nemet! Nem kell mindent elvállalnod, amit a nyakadba varrnak – végre győzd meg főnöködet, hogy sokkal többre vagy képes, és most már rád bízhat összetettebb munkákat is! Kérd meg, hogy tegyen próbát veled: a csillagok most melletted állnak, úgyhogy biztosan sikered lesz! A hétvégén valaki megpróbál átverni, ezért vigyázz minden értékedre, és alaposan gondold át döntéseidet!

0016857_5.jpg ()

Oroszlán
Ez a hét csak a magánéletedről fog szólni! Dolgoznod ezekben a napokban is kell, egyszerűen nem tudsz koncentrálni a munkádra, gondolataid a családod és a barátaid körül forognak majd. Találkozz és beszélgess velük sokat, hiszen együtt, közös erővel könnyebben megoldhatjátok a problémákat. Most igazán romantikus hangulatban vagy: itt az idő, hogy kedveseddel végre elmenj egy meghitt étterembe vacsorázni, vagy pár napra egy gyönyörű, eldugott helyre! Magadon és szeretteiden kívül azonban gondolj másokra is, adakozz, segíts a szegényeken!

0016857_6.jpg ()

Szűz
Egy apró, ám annál érdekesebb tárgy magára vonja a figyelmedet a hét elején, és tele leszel kreatív energiákkal! Azt sem tudod majd, mihez is kezdj a sok-sok ötlettel, amelyek a fejedben kavarognak! Ülj le, és vesd papírra az összes gondolatodat – ki tudja, mikor hasznosíthatod? A hétvégén minden percet szentelj a szórakozásnak: bulizz, nézz meg egy vígjátékot, beszélgess és játssz nagyokat a legjobb barátaiddal!

0016857_7.jpg ()

Mérleg
Hozz ki magadból minél többet a hét elején! Pörgesd fel az agyad, találj ki minél több érdekes, új ötletet! Győzd meg a főnökeidet, hogy nálad jobb és kreatívabb munkaerőt sehol nem találnak! A munkádban így sikeressé válhatsz, a magánéletedben azonban teljes káosz uralkodik: a hétvégét szánd a konfliktusok elsimítására! Foglalkozz a szeretteiddel, éreztesd velük, hogy számodra ők a legfontosabbak! Sétáljatok nagyokat, beszélgessetek, gyűjtsetek közös élményeket!

0016857_8.jpg ()

Skorpió
Nem vagy biztos a képességeidben, tehetségedben? Pedig most minden erődre és önbizalmadra szükséged van, ugyanis nagy megmérettetés előtt állsz! Ez a hét tele lesz kihívásokkal, de ne idegeskedj: ha jól összpontosítod az energiáidat, mindenben komoly eredményeket érsz el! A hétköznapok fáradalmait pihend ki szombaton és vasárnap: aludj sokáig, olvasgass, nézz filmeket, és találkozz a legjobb barátaiddal! Engedd ki magadból a gőzt, hogy hétfőn újult erővel vethesd bele magad a munkába!

0016857_9.jpg ()

Nyilas
Csendes, nyugodt napok elé nézel, bár a hét elején mégis történik néhány izgalmas dolog az életedben. Szerdától fordíts nagyobb figyelmet a munkádra, dolgozz többet és eredményesebben, ne hagyd az időt kicsúszni a kezeid közül! A hét végére szerencsére már teljesen feltöltődsz energiával: mindenhez lesz kedved, így minden feladatba nagy lelkesedéssel veted magad. Szombaton és vasárnap csak magaddal törődj! Még mielőtt telezsúfolod a hétvégédet programokkal, alaposan gondold át, valójában mit is szeretnél csinálni, mi okozná neked a legnagyobb örömöt!

0016857_10.jpg ()

Bak
A hetet kezdd egy telefonhívással! Valamelyik ismerősöd vagy családtagod ugyanis csak arra vár, hogy valakivel egy nagyot beszélgethessen, akinek kiöntheti a lelkét. Légy most te az az ember, aki segít egy másiknak! Háláld meg így mindazt a szeretetet, amit az elmúlt években kaptál a barátaidtól és a családtagjaidtól! Közben persze a munkádat se hanyagold el! Az utóbbi hetek kemény munkájának most látod az eredményét, fizetésemelés vagy akár előléptetés is várhat rád! Csapj egy hatalmas bulit a hétvégén, és ünnepeld meg sikereidet!

Vízöntő
Semmi sem megy úgy a hét elején, ahogy szeretnéd, pedig határidős munkáid vannak? Akkor zárd magadra az ajtót, zárd ki a külvilágot, és csak a feladataidra koncentrálj, így tuti sikered lesz! Szerdától pótold be, amit hétfőn és kedden kihagytál! Találkozz minél több olyan ismerőssel és baráttal, akikkel nagyon jól érzed magadat! Ahogy közeledik a szombat, egyre romantikusabb hangulatba kerülsz! Itt az ideje, hogy végre elkezdj randizni, ismerkedni, hátha éppen ebben a szürke januári időben találod meg a nagy Ő-t!

Halak
Ezen a héten sok bajod lesz a kollégáiddal: mintha mindenki rajtad töltené ki a feszültségét, ráadásul a munkádat is nehezítik a konfliktusok! Szerencsére tele vagy pozitív energiákkal, amely segít megoldani a vitás kérdéseket és a nézeteltéréseket. Pénteken vezetői képességeidre is szükséged lesz, mert olyan előrelépési lehetőséget kapsz, amit nem szabad visszautasítanod! Ne ijedj meg az új feladattól, bízz magadban, biztosan megállod a helyedet az új szerepkörben is!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X