Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp január 5-től

Heti horoszkóp január 5-től

horoszkópjanuárújév
0

Írta:

Kos Ne lepődj meg, amikor az ünnepek után először lépsz be a munkahelyedre! Az elmúlt évben tett erőfeszítéseidet főnökeid egy jelentős fizetésemeléssel hálálják majd meg! A hét közepe táján egy kicsit oda kell figyelned arra, amit mondasz. Ha nem akarod megbántani azokat, akiket szeretsz, akkor ne feledd a régi mondást: „ne szólj szám, nem fáj […]

0016495_1.jpg ()

Kos

Ne lepődj meg, amikor az ünnepek után először lépsz be a munkahelyedre! Az elmúlt évben tett erőfeszítéseidet főnökeid egy jelentős fizetésemeléssel hálálják majd meg! A hét közepe táján egy kicsit oda kell figyelned arra, amit mondasz. Ha nem akarod megbántani azokat, akiket szeretsz, akkor ne feledd a régi mondást: „ne szólj szám, nem fáj fejem!” A hétvégén próbálj egy kicsit lelassulni: olvass, relaxálj, vagy nézz meg végre egy jó filmet!

0016495_2.jpg ()

Bika

Ezen a héten igazán jó formában leszel! A zenei és a művészeti képességeidet most kell fejlesztened, mert valakit egészen lenyűgözhet a tehetséged! Szerdán egy megállapodást kell kötnöd, de légy nagyon óvatos! Ne írj alá semmit, amíg nem vagy tisztában minden apró részlettel, mert lehet, hogy egy törvénytelen ügyletbe akarnak belekeverni! A hétvégén készülj fel egy hosszú, bizalmas beszélgetésre a kedveseddel vagy valamelyik közeli hozzátartozóddal!

0016495_3.jpg ()

Ikrek

Ideje visszatérni a régi kerékvágásba! A  téli szünet után az iskola és a munka ismét rengeteg kötöttséget hoz majd az életedbe. A sok szabály eleinte frusztráló lehet, de ne félj, te így is képes leszel kibontakozni! A hét közepe táján egyforma könnyedséggel tudsz majd beszélni az élet nagy dolgairól és az apró, bolondos ötleteidről is, a barátaid pedig maximálisan odafigyelnek rád! A hétvégén egy kicsit vissza kell majd vonulnod : a könnyed társasági élet helyett inkább az otthoni feladataidra koncentrálj!

0016495_4.jpg ()

Rák

A hét elején próbálj a végére járni az elintézetlen telefonoknak, és pótold be az ünnepek miatt elhalasztott találkozókat is! Bizonyos ügyekre ideje lenne már pontot tenned, hiszen újév – új kezdet, nem igaz? Ha a hét második felében elbizonytalanodnál, akkor figyelj oda az apró jelekre – a csillagok megsúgják, merre visz majd az utad! Ezen a héten a péntek lesz a te napod: bármibe fogsz is, minden sikerül majd!

0016495_5.jpg ()

Oroszlán

A hét elején alaposan össze leszel zavarodva. Jobb, ha megszokod, hogy a dolgok sajnos nem feketék és fehérek! Azért ne ess kétségbe, mert egy jó barátod segít majd, hogy tisztábban láss!  Szerdán az agyad úgy vág majd, mint a borotva, ezért a legbonyolultabb problémákat is képes leszel azonnal megoldani! A hétvégére próbálj rendet teremteni a lakásban, így gondolkozhatsz majd az újításokon is.

0016495_6.jpg ()

Szűz

Hétfőn és kedden még a szokásosnál is energikusabb leszel, így hihetetlen eredményeket érhetsz el a munkádban és a személyes ügyeidben egyaránt! A hét közepe táján hivatalos ügyek és apró-cseprő papírmunkák keseríthetik meg az életedet, de vegyél egy mély lélegzetet, és gyorsan ess túl a formaságokon! Pénteken és szombaton próbálj minél több időt társaságban tölteni, mert ez szellemileg is újra formába fog hozni.

0016495_7.jpg ()

Mérleg

Ugye nem rettensz vissza a kihívásoktól a hét elején? Próbálj lelkesedni az előtted álló feladatokért, és ne lepődj meg, ha olyasvalakire is hatással vagy, akiről nem is feltételezted volna, hogy érdeklődik irántad! Szerdán társaságra és egy kis csevegésre vágysz majd, de jól gondold meg, hogy kivel osztod meg a titkaidat! A nagy pörgés után tudomásul kell venned, hogy a hétvége kicsit nyugisabban telik majd. Az elmaradt feladataidat még a következő héten is nyugodtan bepótolhatod!

0016495_8.jpg ()

Skorpió

Ezen a héten a rugalmasság lesz a te legnagyobb erényed, mert ha nem tudnál alkalmazkodni az állandóan változó viszonyokhoz, akkor le kellene mondanod a terveidről is!  Most képes vagy pont azt az embert bevonzani, akire éppen szükséged van – ehhez az is elég, ha megszólítod, vagy rámosolyogsz az illetőre! A héten lehetőséged lesz arra, hogy egy forró, szerelmes napot tölts el a kedveseddel, de próbálj egy darabig ellenállni a vágyaidnak – sajnos most a munka élvez elsőbbséget!

0016495_9.jpg ()

Nyilas

Hétfőn és kedden foglalkoznod kell azokkal a dolgokkal is, amiket eddig csak halogattál. Akár hivatali ügyintézésről, vagy a számlák befizetéséről, netán otthoni javítómunkákról van szó, a legjobb, ha gyorsan túl leszel rajta! A hét közepén próbáld jól beosztani az idődet! A munkahelyeden a feladataidra koncentrálj, otthon pedig a családoddal törődj! A hétvégén bátran lazíts egy kicsit, és ha teheted, szervezz valamilyen szabadtéri programot!

0016495_10.jpg ()

Bak

Hétfőn és kedden tarts egy lélegzetvételnyi szünetet és próbálj rájönni, mi a legfontosabb feladatod most! Állíts fel új játékszabályokat magadnak, mert  ha nem figyelsz oda, már az év elején könnyen túlhajthatod magad! A hét közepén nagyon pörög majd az agyad, ezért próbáld minél többféle feladattal lekötni az energiáidat! A hétvégét töltsd nagy társaságban – rendezz házibulit, vagy fedezz fel egy új szórakozóhelyet!

Vízöntő

Sok furcsaság vesz körül a hét elején, de te képes leszel a titkok felderítésére! A hideg januári napokon próbálj egy kicsit befelé fordulni és elmélyedni, hiszen nem kell mindig teljes gőzzel hajtanod! A hét közepe táján újra egymásra találhattok a kedveseddel! A kettőtök között vibráló pozitív energiák még akkor is összekapcsolnak majd benneteket, ha éppen nem tudtok együtt lenni. A hétvégén koncentrálj egy kicsit az otthoni teendőidre is!

Halak

Ez a hét telis-tele lesz bűbájjal és misztikával, de ez ne ijesszen, hiszen benned is megvan az érzék a varázsláshoz! A hét elején új fejezet kezdődhet a szerelmi életedben: ha szingli vagy, akkor egy e‑mail vagy egy sms változtathatja meg az életed, ha pedig már van párod, akkor egy kettesben eltöltött nap hozhat új fejleményeket. Ha egy felejthetetlen hétvégére vágysz, akkor most hagyatkozz nyugodtan az ösztöneidre!

Képek forrása: Profimédia

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X