Főoldal > EGÉSZSÉG > Mi vár rád 2009-ben?

Mi vár rád 2009-ben?

2009horoszkópwellness
0

Írta:

Bak (XII. 22. – I. 20.)Ez vár rád 2009-ben: Az év elején adódik egy nagyon jó lehetőség, amit ki kell használni, mert biztos anyagi forrást vagy stabil pozíciót jelent a munkahelyeden. Jó annak, akinek olyan barátai vannak, mint neked. Nekik köszönhetően sok olyan dologban vehetsz részt, amelyekhez mások nem jutnak hozzá, és emiatt sokan kiváltságosnak […]

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Ez vár rád 2009-ben:
Az év elején adódik egy nagyon jó lehetőség, amit ki kell használni, mert biztos anyagi forrást vagy stabil pozíciót jelent a munkahelyeden. Jó annak, akinek olyan barátai vannak, mint neked. Nekik köszönhetően sok olyan dologban vehetsz részt, amelyekhez mások nem jutnak hozzá, és emiatt sokan kiváltságosnak tartanak. A család létszámában bővülés várható, de az is előfordulhat, hogy a gyermekednek köszönhetően ér nagy boldogság.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Ez vár rád 2009-ben:
A pénzügyek miatt sokszor élsz át feszültséget. A munkahelyeden nem érzed jól magad a bőrödben, ezért változás várható. Lehet, hogy kevesebb bevételed lesz, de legalább nem megy a munka az egészséged rovására, és átélheted a test-lélek-szellem harmóniáját. Egy új szerelem – akár régi ismerőssel – vagy egy gyermek születése nagyon meg tudja keverni a kártyákat az életedben, légy észnél!

Halak (II. 19. – III. 20.)
Ez vár rád 2009-ben:
Ha nem vagy házas és partnered sincs, idén végre megtalál a szerelem, boldogság és harmónia vár. Az az ember, akivel már hosszabb ideje ismeritek egymást, és akivel macska-egér játékot űztök, most rajong érted és lesi a kívánságaidat. Az ő érzelmei, valamint a családi kapcsolataid és egy társaság, amelynek tagja vagy, egyaránt hozzájárulnak ahhoz, hogy ezt az évet sikeresnek könyvelhesd majd el. Egy kicsivel több pénz ugyan jól jönne mindehhez, de nem lesz vészes a helyzet.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Ez vár rád 2009-ben:
Az idei esztendő a te éved lesz. Sikert sikerre halmozhatsz, és a munkában elérkezel a csúcsra. De nagyon óvatosnak kell lenned, mert magasról könnyen a mélybe zuhanhatsz, ezért ne bízd el magad. Idén jó alkalom kínálkozik, hogy elutazz egy egzotikus országba, és kipihend az elmúlt évek fáradalmait. Feltöltődhetsz energiával és még nagyobb erővel vetheted bele magad a munkába.

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Ez vár rád 2009-ben:
A munkában nagy változásokra számíthatsz, még az is lehet, hogy megszűnik az a feladat, amit eddig végeztél, és valami egészen újba fogsz kezdeni. Ettől azonban nem kell félned, mert most olyan munkakört sikerül megcsípned, amelyben rendkívül jól fogod érezni magad. Ráadásul ugyanannyi bevétel mellett jóval több időt tölthetsz majd otthon. A szerelemben sajnos le kell mondanod arról, akiről régóta ábrándozol.

0016639_1.jpg ()

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Ez vár rád 2009-ben:

A munkában végre bekövetkezik az a változás, amelyre már régóta vágysz, de nem pontosan úgy történnek a dolgok, ahogyan szeretnéd. Ne ess kétségbe, alkalmazkodj a körülményekhez! Ne aggódj, ha elsőre nem tűnik minden tökéletesnek, vagy sokat kell dolgoznod, mert élvezni fogod a munkát. Ha szerető vagy, számítanod kell arra, hogy hosszú ideig az orrodnál fogva fognak vezetni.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)
Ez vár rád 2009-ben:
Ebben az esztendőben nagy hasznát veheted, ha megtanulsz meditálni, mert rendkívül stresszes, rohanással teli éved lesz. Az elvonulás segíthet abban, hogy megelőzz, vagy akár meg is szüntess betegségeket. Ha külföldön szeretnél munkát vállalni, nagyon alaposan gondold meg, mert nem biztos, hogy minden úgy alakul, mint ahogyan eltervezted. Testvéreddel egy régi témában végre sikerül közös nevezőre jutnotok.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Ez vár rád 2009-ben:
Boldog leszel, mert a szerelmi életed alakulása és a családodban történő változások elégedetté tesznek. A pénzügyek miatt ugyan kissé idegesebb lehetsz az átlagosnál, de ez is megoldódik majd, hiszen pároddal együtt nyár elején olyan jó munkalehetőség – esetleg mellékállás – adódik számotokra, amelynek hatására könnyen túllendültök az anyagi nehézségen. Egy problémás családtaggal továbbra sem lesz felhőtlen a viszonyod, egyszerűen nem tudod felfogni, hogy miért csinál ostobaságokat, és miért viselkedik önmaga ellenségeként.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Ez vár rád 2009-ben:
Nagy feladatok előtt állsz. Eddig sem lustálkodtál, de most össze kell szedned magad, és meg kell mutatnod, hogy sokkal jobb teljesítményre vagy képes, mint az elődöd. Furcsa érzések kavarognak a lelkedben, mert egy régi kedvesed nagyon szeretne újból közel férkőzni hozzád. Ha nem vigyázol, meginogsz, és könnyen az ágyában találod magad. A párod közben hűségesen kitart melletted, sőt egyre jobban keresi a kegyeidet, nem véletlen hát, hogy erős lelkiismeret-furdalást érzel. Szerencsére hamar elrendezed a dolgot magadban.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Ez vár rád 2009-ben:
Már az előző év sem volt számodra könnyű, különösen a munkahelyeden történtek olyan események, amelyeket nem vártál, ráadásul konfliktusba keveredtél olyan emberekkel, akikről álmodban sem gondoltad volna. Sajnos az idei esztendő sem lesz könnyebb, meg kell vívnod a magad csatáit. Az év második felétől óriási felelősség nehezedik majd a válladra, de ezt megkönnyítik azok a pillanatok, amelyek szép múltbeli emlékeket idéznek fel. Ne aggódj, bírni fogod az iramot!

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Ez vár rád 2009-ben:
A családi változások, az ingatlannal kapcsolatos ügyek sikere, valamint a boldog párkapcsolatod egyaránt hozzájárul ahhoz, hogy úgy érezd, 2009, vagyis a Mars éve a te éved is. A munkában eléred azt, amit nagyon szeretnél. Még az is lehet, hogy visszakapod, ami egykor a tiéd volt, és nagyon vágysz utána. Ám egy barátság végleg megszűnik, és ez a kapcsolat nagyon fog hiányozni neked.

Nyilas (IX. 23. – XII. 21.)
Ez vár rád 2009-ben:
A nagy érzelmek éve ez számodra, a lelked csordultig lesz szeretettel és szerelemmel. Anyagi gondjaid nem lesznek, mert a munkában olyan változások várhatók, amelyek az eddig esetleg kilátástalannak tűnő pénzügyi helyzetedet is megoldják. Testvéred vagy egy hozzátartozód életében nagy változásokra számíthatsz, és a te segítségedre is szükség lehet. Ha tanulmányokba kezdtél, jól vizsgázol, és az új tudásodnak hasznát is veszed majd. Próbálj ki bátran új mozgásformákat, előfordul, hogy így egy új hobbira teszel szert.

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X