Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 szuper, giccsmentes program Valentin-napra

4 szuper, giccsmentes program Valentin-napra

ajándékszerelemünnepValentin-nap
0

Írta:

Te is azok közé tartozol, akik szívük szerint kihagynák a február 14-e körülötti felhajtást? Pedig hidd el, a szerelmesek ünnepe nemcsak rózsaszín szívekről, giccses ajándékokról és plüssfigurákról szól! Tippjeink segítségével az idei Valentin-napot bensőségessé és meghitté varázsolhatod! 1. Romantikus vacsora – csak te és ő Gyertyafényes vacsora kettesben – mi is lehetne ennél romantikusabb? Mivel […]

Te is azok közé tartozol, akik szívük szerint kihagynák a február 14-e körülötti felhajtást? Pedig hidd el, a szerelmesek ünnepe nemcsak rózsaszín szívekről, giccses ajándékokról és plüssfigurákról szól! Tippjeink segítségével az idei Valentin-napot bensőségessé és meghitté varázsolhatod!

1. Romantikus vacsora – csak te és ő

Gyertyafényes vacsora kettesben – mi is lehetne ennél romantikusabb? Mivel Valentin-napon nagy valószínűséggel minden étterem dugig lesz, inkább maradjatok otthon, és te készítsd el az ínycsiklandozó falatokat! Válassz egyszerű, gyors ételeket, hiszen nem az a cél, hogy az egész napi főzés után holtfáradtan és feszülten ülj le az asztalhoz! Hogy az este ne az étkezéssel érjen véget, használj vágyserkentő hozzávalókat: a méz, a tojás, a rizs, az articsóka, a padlizsán és a chili alaposan felkorbácsolja a vágyakat!
Tipp: Ne zsúfold tele a szobát szívecskékkel, mert ezzel a dekorációval a legtöbb férfit ki lehet kergetni a világból! Inkább gyújts meg néhány egyszerű gyertyát, és párologtass vágykeltő illóolajat – az ilang-ilang, a szantálfa, a rózsa és a jázmin tökéletes választás!

0017269_1.jpg ()

2. Szerelmi túra – romantikából ötös

Nincs olyan szerelmes férfi, aki ennek az ajándéknak és programnak ne örülne! Szervezz neki egy egészen sajátos városnéző túrát! Menjetek el újra azokra a helyekre, amelyek fontos szerepet töltöttek be kapcsolatotok kezdetén! Keressétek fel azt a kávézót, ahol az első randin voltatok, ahol elcsattant az első csók, vagy azt a teret, ahol először megláttátok egymást!
Tipp: Légy figyelmes „idegenvezető”: készíts egy térképet, amelyen bejelölöd a túra állomásait! Készíthetsz egy apró zsebkönyvet is kedvesednek, amelyben röviden leírod, milyen emlékeid vannak azzal az adott hellyel kapcsolatban!

3. Hosszú hétvége – kényeztetés felsőfokon

Szakadjatok ki a szürke hétköznapokból legalább egy kis időre! Használjátok ki, hogy idén a Valentin-nap szombatra esik, és utazzatok el a hétvégére! Legyen ez a te meglepetésed kedvesed számára: Óvatosan puhatold ki, hogy párod hova szeretne már régóta eljutni, milyen szálláshelyeket kedvel, majd foglald le a szobát! Válassz egy mesebeli, apró falucskát a hegyekben, vagy egy divatos wellness hotelt valamelyik nagyvárosban, és csak akkor áruld el párodnak, hogy hova mentek, amikor már az autóban vagy a vonaton ültök!
Tipp: Ha te is rajongsz azokért a szolgáltatásokért, amelyeket egy wellness hotel nyújthat, de anyagilag nem engedhetsz meg magadnak egy ilyen hétvégét, menj el a pároddal egy lakóhelyeteken lévő wellnessközpontba vagy élményfürdőbe, és pár órán át élvezzétek a kényeztetést!

4. Szexis este – csábító szerelésben

Ez a Valentin-napi program garantáltan tetszeni fog kedvesednek: menj el egy erotikus kellékeket árusító üzletbe és alaposan vásárolj be szexuális segédeszközökből, masszázsolajokból és szexis fehérneműből! Gyújts otthon gyertyákat, nyiss ki egy üveg pezsgőt vagy bort, kapcsolj be valamilyen kellemes zenét és várd kedvesedet „harci díszben”!
Tipp: Ha valami egészen különleges szerelésre vágysz, öltözz jelmezbe! Lehetsz rendőr, nővérke vagy bármi más. Ha kevésbé vagy bátor, akkor maradj a jól bevált tejszínhabnál és masszázsolajnál!

Képek forrása: Profimédia 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X