Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp február 2-től

Heti horoszkóp február 2-től

asztrológiaezotériaezoterikusfebruár 2horoszkóp
0

Írta:

KosNéhány dolgot át kell értékelned magadban a hét elején. Biztos, hogy mindig neked kell a legradikálisabb véleményt képviselned? Kedden és szerdán merj bátor lenni a gondolataidban is. Most ne foglalkozz az apró-cseprő részletekkel, inkább a céljaidra koncentrálj! A hétvégén vállalnod kell a családi konfliktusokat, de ne aggódj, az összetűzésekből akár valami jó is kisülhet. A […]

0017113_1.jpg ()

Kos
Néhány dolgot át kell értékelned magadban a hét elején. Biztos, hogy mindig neked kell a legradikálisabb véleményt képviselned? Kedden és szerdán merj bátor lenni a gondolataidban is. Most ne foglalkozz az apró-cseprő részletekkel, inkább a céljaidra koncentrálj! A hétvégén vállalnod kell a családi konfliktusokat, de ne aggódj, az összetűzésekből akár valami jó is kisülhet. A felesleges energiáidat pedig egy alapos aerobic vagy táncórával vezesd le!

0017113_2.jpg ()

Bika
A hét első napja nagyszerűen telik majd, így most az sem zavar annyira, ha mások egy kicsit a saját malmukra hajtják a vizet. Mindenki a maga szerencséjének a kovácsa – nem igaz? A hét közepén próbálj a jelenre koncentrálni, és ne pocsékold az időt az álmodozásra! Csütörtökön és pénteken e-mailek és telefonhívások özönével kell megbirkóznod, de kitartás, mert a hétvégéd már sokkal nyugodtabban telik majd! Szombaton és vasárnap a családoddal és a barátaiddal töltsd az időt!

0017113_3.jpg ()

Ikrek
Hétfőn foglalkozz egy kicsit a „piszkos anyagiakkal”! Oda kell figyelned az elszámolásokra és kimutatásokra, de ne aggódj, mert remekül boldogulsz majd ezekkel! A hét többi napja sokkal érdekesebb és izgalmasabb tevékenységeket tartogat a számodra, ezért kifejezetten  jól esik majd az eheti munkádra visszatekintened! A hétvége a világmegváltó gondolatok jegyében telik majd – bátran éld bele magad a legmerészebb álmaidba is!

0017113_4.jpg ()

Rák
A bolondos ötleteidet már megszokhatták a barátaid, most azonban valami egészen zavarba ejtőt mondasz nekik – olyasmit, ami nagyon elgondolkodtatja, és változásra is készteti őket! A hét közepén szeretnél egy kicsit magadra maradni – ez az állapot azonban nem tart soká, hiszen csütörtökre már újra megtalálod a környezeteddel való egyensúlyt. A hétvégéig hihetetlen eredményre juthatsz egy elintézetlen magánéleti ügyeddel kapcsolatban!

0017113_5.jpg ()

Oroszlán
A hét elején néhány ostoba jogszabály ellen kell felvenned a harcot, de ne hagyd, hogy ez a küzdelem felőrölje az energiáidat! A hét közepén a munkahelyi kapcsolataid gondolkodóba ejtenek majd. Előfordulhat, hogy rosszul ítélted meg néhány kollégádat? Ha valakivel kapcsolatban bizonytalan vagy, gondold át, hogy mit tudsz az illetőről! Ha nem sajnálod erre az időt, akkor a hétvégén már sokkal tisztábban láthatsz majd!

0017113_6.jpg ()

Szűz
Hétfőn elég friss észjárású és szenvtelen leszel ahhoz, hogy az eddig tisztázatlan kérdések mélyére hatolj! Később is mintha minden körülmény a kezedre játszana. Bármihez kezdesz, most biztosan sikerülni fog! Csütörtökön viszont ne szégyelld, ha segítségre van szükséged, hiszen a barátaid és a munkatársaid nemcsak a végeredményben, de a feladatokban is szívesen osztoznak veled. Légy nyitott a hétvégén – lehet, hogy valaki egészen különleges hatást gyakorol rád!

0017113_7.jpg ()

Mérleg
Bizonytalannak érzed magad a hét elején? Figyeld meg mások viselkedését, mert abból te is nagyon sokat tanulhatsz! Azért nem árt óvatosnak lenned, mert az emberek nem mindig mondják ki azt, amire gondolnak. Ha csütörtök környékén úgy érzed, túl nagy rajtad a nyomás, akkor ne szégyellj egy kicsit visszahúzódni. Pihenj, relaxálj, és próbáld megtalálni örömöt az apró dolgokban is, hiszen nem kell mindig csúcsformában lenned!

0017113_8.jpg ()

Skorpió
Úgy érzed, többet érdemelsz annál, mint amit megkaphatsz? Légy türelmes, mert előbb-utóbb talán az öledbe hullik az, amire vágysz! Nagy szükséged lesz a társaságra ezen a héten, ezért gyűjts minél több ismerőst, barátot magad köré! A hét közepe táján egy kis „érzelmi oknyomozásba” kell majd kezdened, a megoldást azonban könnyen megtalálod majd! A munkahelyi gondjaid sajnos a hétvégén is nyomaszthatnak, de azért engedélyezz magadnak egy kis kikapcsolódást is!

0017113_9.jpg ()

Nyilas
Most ne hagyd figyelmen kívül az apró részleteket a munkádban és az otthoni feladataidban sem! Lehet, hogy kedden és szerdán nem úgy alakulnak a dolgok, ahogy tervezted, de ne duzzogj emiatt – engedd át egy időre másnak az irányítást! A hét második felében úgy érzed, kicsit összezavarodtak a dolgok, és kérdésekkel vagy tele? Ne félj a bizonytalanságtól, és merj a dolgok mélyére nézni! Fel a fejjel, mert a hétvégéd nagyszerűen telik majd!

0017113_10.jpg ()

Bak
A hét elején végre sikerül befejezned egy fontos feladatot, és ezt csakis a kitartásodnak és a szorgalmadnak köszönheted! A kedd és a szerda a rendszerezés jegyében telik majd. Ideje, hogy összepakolj az íróasztalodon, vagy kiselejtezd a gardróbodat! Lehet, hogy egy családtagod vagy barátod kicsit túlreagálja azt, amit mondasz. Légy most belátó: kérj bocsánatot még akkor is, ha nem te voltál a hibás! A hétvégén egy kicsit takarékosnak kell lenned, ezért messziről kerüld el a plázákat és a bevásárlóközpontokat!

Vízöntő
A hét elején olyasvalakiről kaphatsz hírt, akivel már évek óta nem beszéltél. Ez egy remek alkalom arra, hogy egy kicsit eltöprengj a múltadon! Ha új kapcsolatokat akarsz kialakítani, netán egy jóképű kolléga figyelmét szeretnéd felhívni magadra, akkor erre a kedd és a szerda tökéletesen alkalmas! A testednek nagy szüksége lenne már egy kis mozgásra, ezért a hétvégén menj el úszni, futni, vagy legalább sétálj egy nagyot!

Halak
Ezen a héten tele leszel kreatív energiákkal és lelkesedéssel. Próbálj meg ebből átadni valamit a szeretteidnek is! A hét közepe táján kicsit felbosszanthatnak valamivel, te viszont semmi mást nem tehetsz, minthogy elviseled mások butaságait. A hét vége felé hangot kell adnod az érzelmeidnek. Te magad is meglepődsz majd, milyen egyszerűen beszélsz a bonyolult lelki dolgokról is! Azt pedig ne hagyd, hogy az egész hétvégéd a munkával teljen el!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X