Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp március 30-tól

Heti horoszkóp március 30-tól

barátokcsaládhetihoroszkópmárcius 30szerelemszórakozás
0

Írta:

KosA hét elején figyelj oda arra, hogy mit mondasz, mert egy-két elszólás vagy véletlen nyelvbotlás most nagy bajba sodorhat! Szerda környékén nosztalgiázz, és térj vissza a „gyökereidhez”: ha teheted, látogasd meg a szüleidet, vagy akár csak lapozd át a családi fényképalbumot! A hétvége felé légy merész, és vágj bele valami újba. Most minden lehetőség adott […]

0018140_1.jpg ()

Kos

A hét elején figyelj oda arra, hogy mit mondasz, mert egy-két elszólás vagy véletlen nyelvbotlás most nagy bajba sodorhat! Szerda környékén nosztalgiázz, és térj vissza a „gyökereidhez”: ha teheted, látogasd meg a szüleidet, vagy akár csak lapozd át a családi fényképalbumot! A hétvége felé légy merész, és vágj bele valami újba. Most minden lehetőség adott ahhoz, hogy egy sikeres vállalkozásba kezdj!

0018140_2.jpg ()

Bika

Most ne hagyd, hogy bárki is rád kényszerítse az akaratát! Állj a sarkadra, mert később még nagyon megbánhatod, hogy nem voltál elég határozott! Szerdán és csütörtökön mintha minden egy kicsit zavaros lenne körülötted. Ahhoz, hogy tisztábban láss, próbálj minél több információt beszerezni! A hétvégén ne sajnáld az időt a családodtól és a barátaidtól, mert az együtt töltött pillanatokra neked is nagy szükséged van! Nincs az a feladat, ami ne várhatna jövő hétig, ezért most engedd el magad egy kicsit!

0018140_3.jpg ()

Ikrek

A hét elején izgalmas vitába bonyolódsz valakivel, de ez nagyon inspirálóan hat most rád! Tele vagy energiával, és ez nemcsak téged visz előre, de másokra is jó hatással lehet, ezért ideje, hogy átvedd a vezető szerepet! Szerdán és csütörtökön vigyázz, mert valaki kárt tehet a lakásodban, a kocsidban vagy bármely más értékes tulajdonodban! A hétvégén végre elengedheted magad, ráadásul most még egy régi, dédelgetett vágyadat is megvalósíthatod!

0018140_4.jpg ()

Rák

Hétfőn senki nem mondja majd meg, hogy mit csinálj és mit ne, de vigyázz: ez nem azt jelenti, hogy most bármit megtehetsz! Próbálj túllépni az önös érdekeiden, és mérlegeld mások szempontjait is, mielőtt cselekszel! A hét közepén minden szempár rád irányul majd, és te nagyon élvezed majd ezt a rivaldafényt. Hétvégén vedd a nyakadba a bevásárlóközpontokat! Vásárolj bátran, de azért vigyázz, nehogy túlzásba vidd a költekezést!

0018140_5.jpg ()

Oroszlán

Hétfőn és kedden sokkal higgadtabb és megfontoltabb leszel a szokásosnál. Talán te magad is meglepődsz ezen, de hidd el, a józanság most esetben kifejezetten a hasznodra lehet! A hét közepén elfog a vágy, hogy valami új dolgot próbálj ki – az időzítés pedig nem is lehetne jobb! A hétvégéd a romantika jegyében telik majd: ha teheted, maradj otthon a kedveseddel, és koncentráljatok csak egymásra!

0018140_6.jpg ()

Szűz

Hétfőn és kedden szinte semmi másra nem tudsz gondolni a munkádon kívül. Lehet, hogy ezzel csak valami másról akarod elterelni a gondolataidat, de az eredményeid akkor is fantasztikusak lesznek! A hét közepe táján már jut időd és energiád a kedvesedre és a barátaidra is: a hajtós napok után bátran engedd el magad, és bulizz egy jót! Az energiáidat azért ne éld fel teljesen, mert a hétvégéd is kalandosan alakul majd!

0018140_7.jpg ()

Mérleg

Izgalmasan telt a hétvége, igaz? Hétfőn egész nap erről fecsegtek a munkahelyeden, és a pletykálkodásban most te viszed a prímet! A hét további része viszont már nem lesz ennyire izgalmas, a szerda és a csütörtök sajnos kifejezetten unalmasan telik majd. Azért ne keseredj el nagyon, hiszen néhány nyugisabb napra mindig szükség van ahhoz, hogy értékelni tudd, ami utána jön! A hétvégén engedd szabadjára a gondolataidat, és merj nagy terveket kovácsolni!

0018140_8.jpg ()

Skorpió

A hét elején kerüld a kockázatot, még akkor is, ha nagy nyereség van kilátásban! Most nem érdemes elhagynod a járt utat a járatlanért, a bevált módszerekkel viszont biztosan sikert arathatsz! Szerda és csütörtök táján végre tedd azt, amihez kedved van: hallgass zenét, nézz meg egy jól filmet, vagy fedezz fel egy új éttermet a barátaiddal! A hétvégén vonulj egy kicsit vissza, és élvezd, hogy néhány napig senki sem figyel rád!

0018140_9.jpg ()

Nyilas

Nem baj, ha most teljesen be vagy táblázva, és nincs egy perc szabadidőd sem. Bármennyi is a dolgod, most minden feladatodat képes leszel tökéletesen megoldani! A hét közepe táján a családod és a barátaid élveznek majd elsőbbséget. Te magad is meglepődsz azon, hogy milyen fontossá is vált a velük töltött idő! Pénteken a meggyőzőerődet kell majd latba vetned. Bár úgy tűnik, hogy semmi esélyed nincs, rövid időn belül mindenkit a magad oldalára állítasz majd!

0018140_10.jpg ()

Bak

Hétfőn és kedden kifejezetten vágysz majd egy kis agytornára, ezért ha teheted, fejts keresztrejtvényt, sudokut, vagy nézz műveltségi kvízeket! A hét közepén trombitáld össze a barátaidat, és menjetek el vacsorázni, vagy bulizzatok egy jót! A hétvégén valami furcsa dolog történik benned és körülötted is. A legfontosabb feladatod most az, hogy kitaláld, vajon pozitív vagy negatív eredménnyel jár-e ez a változás!

Vízöntő

A hét elején próbálj időt szakítani a kedvesedre, vagy ha nincs párod, akkor járj nyitott szemmel, hiszen talán éppen most talál rád a szerelem! Szerdán és csütörtökön már két lábbal kell a földön állnod: sajnos rengeteg mindennapi, apró-cseprő probléma vár most megoldásra! A hétvégén néhány furcsa ellentmondásra lehetsz figyelmes. A saját érdekedben minél előbb próbáld meg kideríteni, hogy mi az igazság!

Halak

Problémáid akadhatnak a kommunikációval a hét elején. Ne foglalkozz most azzal, ha nem tudsz olyan meggyőzően érvelni, csak engedd, hogy az érzelmeid a felszínre kerüljenek! A hét közepe táján egy egészen rejtélyes dologgal kell szembenézned, de legalább egy kicsit megszínesíti valami a napjaidat – nem igaz? A hétvégéd sajnos nem ígérkezik felhőtlennek, egy munkatársad „cselszövése” ugyanis még a szabadnapjaidat is beárnyékolhatja.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X