Főoldal > EGÉSZSÉG > Érzelmi horoszkóp a Kos havára

Érzelmi horoszkóp a Kos havára

érzelmekhoroszkóp
0

Írta: and

Kos (III. 21. – IV. 20.) Érzelmek: Ez a te hónapod! Bármibe is kezdesz, legyen az új szerelem vagy új munka, garantált a siker. Ne higgy azoknak az irigy embereknek, akik sikerszériádat néhány kellemetlen hírrel szeretnék megmérgezni.Wellness-tipp: Az ízületeid a te gyenge pontjaid, ezért érdemes lenne minél gyakrabban ellátogatnod egy közeli gyógyfürdőbe, és legalább egy […]

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Érzelmek: Ez a te hónapod! Bármibe is kezdesz, legyen az új szerelem vagy új munka, garantált a siker. Ne higgy azoknak az irigy embereknek, akik sikerszériádat néhány kellemetlen hírrel szeretnék megmérgezni.
Wellness-tipp: Az ízületeid a te gyenge pontjaid, ezért érdemes lenne minél gyakrabban ellátogatnod egy közeli gyógyfürdőbe, és legalább egy órán keresztül élvezni a kellemesen meleg vizet.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

Érzelmek: Pároddal fordulóponthoz érkeztek, itt az idő, hogy kapcsolatotokat hivatalosan is megerősítsétek, vagy közös utatok végleg szétváljon. Minden rajtad múlik. Helyezd előtérbe a saját érdekeidet, hogy jól dönthess.
Wellness-tipp: Az április ideális időpont számodra egy méregtelenítő kúra elkezdéséhez. Jót tesz a lelkednek, az alakodnak, és a bőröd is gyönyörűen kitisztul tőle.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

Érzelmek: Kétségek gyötörnek, és ez már kezd az egészséged rovására menni. Most jót tenne, ha a szerelmeddel elutaznátok egy kis időre. A köztetek lévő félreértéseket ily módon tudjátok a legkönnyebben tisztázni.
Wellness-tipp: Naponta igyál meg egy-két liter citromlével kevert ásványvizet. Jó C-vitamin forrás, és lúgosító hatása most különösen jót fog tenni a szervezetednek.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Érzelmek: Legyél játékos a szerelemben, és szabadulj meg a korlátaidtól. A párod minden idegszálával rád koncentrál, és elvárja tőled, hogy te is legalább ennyire figyelj rá.
Wellness-tipp: A szervezetednek most több A-, C- és E-vitaminra van szüksége, ezért fogyassz minél több algát tartalmazó élelmiszert. Remek vitaminforrás, és baktériumölő hatással is bír.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Érzelmek: Vannak dolgok, amelyek csak egy adott helyen és időben vihetők végbe. Ha úgy érzed, itt a megfelelő pillanat, ne tétovázz, tedd meg, amire készülsz, mert ha most elszalasztod a lehetőséget, később már nem lesz módod változtatni.
Wellness-tipp: A fogyókúra még várhat egy kicsit, számodra nem ez az ideális hónap, hogy belevágj. Annyit viszont megtehetsz, hogy a szokásosnál több zöldséget és gyümölcsöt fogyasztasz, ez jót fog tenni a szervezetednek.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Érzelmek: A munkahelyi változások számodra kedvezően alakulnak. Itt az idő, hogy előállj korszakalkotó ötleteiddel, mert most sikerre viheted a főnöködnél, amit régóta dédelgetsz magadban.
Wellness-tipp: Ne hajszold magadat túl az edzőteremben, mert könnyen megsérülhetsz. Inkább vedd elő a biciklidet, és kerekezd körbe a környéket a barátaiddal. Persze azt is csak óvatosan!

0018293_1.jpg ()

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Érzelmek: Számodra most az adminisztratív feladatokról szól az élet. Amit eddig elhanyagoltál, azt most kell elvégezned, és ez minden idődet leköti. Légy türelmes, mert csak így végezhetsz gyorsan.
Wellness-tipp: Áprilisban érdemes több figyelmet fordítanod az arcbőrödre. Jót tehet neki egy alapos tisztítás után végzett ultrahangos kezelés, amely a bőr mélyére juttatja a tápláló hatóanyagokat.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

Érzelmek: Jelenleg nem tudsz kiemelkedő teljesítményt nyújtani. Ne erőlködj túlságosan, mert sokak szemében ez ellenszenves lehet. Elég, ha a kiszabott munkád lelkiismeretesen teljesíted, ezzel is többet teszel le az asztalra, mint mások.
Wellness-tipp: Most ideális az idő ahhoz, hogy egy kicsit beleerősíts a sportba. Ha közben az egészséges táplálkozásra is odafigyelsz, hamar karcsúbb és izmosabb lehetsz.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Érzelmek: Az április a jó idővel együtt a szerelmes perceket is elhozza számodra. Pároddal olyan közös élményekben lesz részetek, amelyek nemcsak a magánéletedre lesznek jó hatással, hanem a munkád során is hasznodra válnak.
Wellness-tipp: Nem ártana, ha egy kicsit több figyelmet szentelnél annak, hogy testedben helyreállítsd az energia megfelelő áramlását. Szerezz be két csikung golyót, és tanuld meg őket mozgatni. A gyakorlat energizál, megnyugtat és ellazít.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Érzelmek: Igen sok múlik most a kapcsolataidon, egy ismerősöd segítsége ugyanis jól jöhet ahhoz, hogy sikerüljön előbbre lépni a ranglétrán.
Wellness-tipp: Az emésztéseddel lehetnek mostanában problémáid. Segíthet, ha az esti vacsora után kényelmes cipőt húzol, és sétálsz egy nagyot. Fokozatosan növeld a tempót.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Érzelmek: A szerelemben kisebb perpatvar várható. Akkor tudod a leggyorsabban elsimítani a félreértéseket, ha őszinte vagy, és nyíltan elmondod, hogy mi nyomja a szívedet.
Wellness-tipp: Pezsdítsd fel a vérkeringésed! Fürdésnél használj valódi tengeri szivacsot, alaposan masszírozd át vele a bőrödet. Jobb kedvre hangol, és a méreganyagok távozását is segíti.

Halak (II. 19. – III. 20.)

Érzelmek: Meghitt családi pillanatokat élhetsz át. Élvezz ki minden percet, és gondolkodj el azon, miért nincs ebben gyakrabban részed. Talán itt az ideje, hogy átgondold, mi az, ami igazán fontos.
Wellness-tipp: Gondok adódhatnak a vérnyomásoddal. Jót tehet, ha elkezdesz fokhagyma-kapszulát szedni, energikusabb és egészségesebb leszel tőle.

A témáról bővebben a Wellness magazin áprilisi számában olvashatszt!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X