Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp április 13-tól

Heti horoszkóp április 13-tól

április 13hetihoroszkópmunkapárkapcsolatpénzszerelemszórakozás
0

Írta:

Kos Majd kicsattansz az energiától hétfőn és kedden, ezért itt az ideje, hogy kipróbáld magad valami olyasmiben, ami már régóta érdekel! Most fantasztikus élményekben lehet részed! A hét közepén tartsd nyitva a szemed, mert egy zsarnoki természetű alak csúnyán keresztül húzhatja a számításaidat. Azért ne aggódj: ha elég óvatos vagy, akkor még időben elejét veheted […]

0018450_1.jpg ()

Kos

Majd kicsattansz az energiától hétfőn és kedden, ezért itt az ideje, hogy kipróbáld magad valami olyasmiben, ami már régóta érdekel! Most fantasztikus élményekben lehet részed! A hét közepén tartsd nyitva a szemed, mert egy zsarnoki természetű alak csúnyán keresztül húzhatja a számításaidat. Azért ne aggódj: ha elég óvatos vagy, akkor még időben elejét veheted a dolognak! A hétvégén különös álmok, látomások gyötörnek majd. Ne akard elhessegetni őket, hiszen akár profetikus erejük is lehet. 

0018450_2.jpg ()

Bika

A hét elején az „élet nagy dolgai” kötik le a gondolataidat, a mindennapi, apró-cseprő ügyekkel pedig nem sokat törődsz. Ne feledd, hogy az ördög a részletekben rejlik! Szerdán és csütörtökön szerencsére önbizalomból nem szenvedsz hiányt: most pontosan tudod, hogy mit kell tenned a munkahelyeden és a magánéletedben is. A hétvégén figyelj oda arra, hogy hogyan változnak az erőviszonyok, mert lehet, hogy nemsokára egy egészen új helyzetben találod magad!

0018450_3.jpg ()

Ikrek

Lehet, hogy most mindenben tökéletesen igazad van, de azért ne nagyképűsködj! Ha a magas lóról beszélsz, azzal csak elriasztod az embereket, márpedig neked pont a bizalmukra van szükséged, nem igaz? Szerdán vagy csütörtökön olyasvalakivel találkozhatsz, aki nem egészen őszinte veled. Ne hagyd, hogy az orrodnál fogva vezessen! A hétvégén meglepő ötleteid támadhatnak, sőt: egy fontos üggyel kapcsolatban talán teljesen megváltozik a véleményed!

0018450_4.jpg ()

Rák

A hét elején a munkád megköveteli majd, hogy emberekkel foglalkozz. Talán egy megbeszélésen kell támogatókat szerezned, vagy egy új kuncsaft igényel különleges figyelmet – a lényeg, hogy most nagyon meggyőzőnek kell lenned! A hét második felében úgy érzed, felélted minden tartalék energiádat. Bármilyen meglepően is hangzik, ez most egy tökéletes lehetőség arra, hogy változtass! Ha nyitott vagy az új lehetőségekre, akkor a következő hét elején már sokkal jobban érezheted magad a bőrödben!

0018450_5.jpg ()

Oroszlán

A hét elején nyugodtan vállalj sok munkát, és tervezz estére is programot. A sok elfoglaltság jót tesz neked még akkor is, ha te inkább csendre és nyugalomra vágysz! Szerda környékén egy kicsit elbizonytalanodhatsz majd. Ha úgy érzed, hogy megerősítésre van szükséged, akkor kérj meg valakit, hogy értékelje a jelenlegi munkáidat! Ezen a héten ne ugorj bele semmi váratlan üzletbe. Legelőször is győződj meg arról, hogy mindent tudsz a kulcsfigurákról!

0018450_6.jpg ()

Szűz

Ez a hét nagy lehetőségeket tartogat számodra! Hétfőn és kedden bátran vállalj egy kis kockázatot, és ne aggódj, mert a befektetett energiád százsorosan megtérül majd. Valaki talán éppen most kezd téged igazán komolyan venni! A szerda és a csütörtök a szerelem jegyében telik majd. Egy kis romantikára még akkor is megvan az esélyed, ha éppen egyedül vagy! A hétvégén próbálj ki valami új dolgot. Meglátod, még akkor is jól fogsz szórakozni, ha eleinte nem is volt kedved az egészhez!

0018450_7.jpg ()

Mérleg

A hét elején meglehetősen zaklatott leszel, és nehezedre esik majd összpontosítani. Ha úgy érzed, hogy minden összezavarodott körülötted, akkor jegyezd le a gondolataidat, mert ez biztosan segít majd! A hét közepére viszont próbáld meg összeszedni magad, mert egy régóta megoldatlan problémával is foglalkoznod kell! A hétvégén szerencsére már vidámabban telik. Talán egy meglepetésbuli van készülőben, vagy a kedvesed szeretne elkápráztatni valamivel?

0018450_8.jpg ()

Skorpió

Óriási dolgok történnek veled mostanában, és időnként talán már arra gondolsz, hogy mindez nem is a valóság? Bár nem kell kishitűnek lenned, az azért nem olyan nagy baj, ha megőrzöd a realitásérzékedet még akkor is, ha minden fantasztikusan alakul! A hét közepe táján próbálj nagyon odafigyelni a munkatársaidra és a családodra. Ha el akarod kerülni a vitát, akkor tegyél egy kicsit a kedvükre! A hétvége kisebb-nagyobb változásokat hozhat. Még az is elképzelhető, hogy ennek a párkapcsolatodra is hatása lesz!

0018450_9.jpg ()

Nyilas

Most végre úgy érzed, tökéletes összhangban vagy a világgal. Itt az ideje, hogy megvalósítsd az álmaidat! Ne feledd: ahhoz, hogy mások megbízzanak benned, legelőször neked kell hinned magadban! Szerda körül egy kis figyelmet kell fordítanod a pénzügyeidre, még akkor is, ha utálsz az anyagi dolgokkal foglalkozni! Most ne vágj bele kockázatos üzleti vállalkozásokba, a nagy terveidet inkább csiszold, érleld még egy kicsit! A hétvégén menj társaságba és ismerkedj, mert néhány új kapcsolatodnak nagyon nagy hasznát veheted még!

0018450_10.jpg ()

Bak

Ne alkudj meg, ha úgy érzed, valami nem stimmel körülötted! Talán most úgy tűnik, hogy csak szélmalomharcot vívsz, de belegondoltál már, mi lenne a világból az örök idealisták nélkül? Az elvetett magok előbb-utóbb virágzó fákká növekednek, csak legyen türelmed kivárni! A hétvégédet sajnos pénzügyi kérdésekre és unalmas megbeszélésekre kell áldoznod, de ne aggódj: az ezután következő időszak sokkal vidámabban telik majd!

Vízöntő

Hétfőn új embereket sodorhat az utadba a sors. Lehet, hogy mások nem nézik jó szemmel az új kapcsolataidat, de te azért próbálj nagyon nyitott lenni! Bármi is történjen szerdán és csütörtökön, fogadd el a változásokat. Ne akarj az ár ellen úszni, az energiáidat inkább a fontosabb dolgokra tartalékold! A hétvégéd nagyon jól alakul majd. Ha van rá lehetőséged, a hétvégén randizz valakivel, vagy bulizz egy jót!

Halak

Hétfőn koncentrálj megbeszélt találkozóidra. Nagyon jó formában kell lenned ahhoz, hogy a te véleményedet is számításba vegyék! Ezen a héten próbálj a körmére nézni azoknak, akik tartoznak neked, de arra is figyelj oda, hogy te ne maradj adósságban! Most jobban teszed, ha nem vágsz bele kockázatos vállalkozásokba. Koncentrálj inkább a családodra és a mindennapi teendőidre, a nagy terveidet pedig halaszd kicsit későbbre!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X