Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp április 27-től

Heti horoszkóp április 27-től

április 27hetihoroszkópmunkapárkapcsolatszerelemszórakozás
0

Írta:

KosA hét elején az otthoni feladataidra koncentrálj! Takaríts, főzz, vagy intézkedj néhány kisebb javítómunka ügyében! Te is meglepődsz majd, ez milyen könnyen megy most neked, és a kapcsolatodnak is jót tesz, ha a párod ilyen „háziasnak” lát! Szerdától sok meglepetést vár rád. Itt az ideje, hogy kipróbálj valami egészen újat! A hétvégén viszont próbálj lassítani […]

0018650_1.jpg ()

Kos

A hét elején az otthoni feladataidra koncentrálj! Takaríts, főzz, vagy intézkedj néhány kisebb javítómunka ügyében! Te is meglepődsz majd, ez milyen könnyen megy most neked, és a kapcsolatodnak is jót tesz, ha a párod ilyen „háziasnak” lát! Szerdától sok meglepetést vár rád. Itt az ideje, hogy kipróbálj valami egészen újat! A hétvégén viszont próbálj lassítani egy kicsit! Ne feledd, hogy nem maga a cél, hanem az odáig vezető út az, ami igazán számít!

0018650_2.jpg ()

Bika

A hét első néhány napjában egy kicsit lakatot kell tenned a szádra. Ha nem vagy biztos az állításaid igazában, akkor inkább maradj csöndben! Később próbáld felhívni a kedvesed és a családtagjaid figyelmét arra, ami neked fontos. Akár több törődésre, akár egy kis magányra vágysz, juttasd érvényre az akaratodat! A hétvégén úgy érzed ki kell törnöd végre a mókuskerékből. Most nyugodtan lehetsz egy kicsit őrült: tedd azt, amihez kedved van, és vond bele a buliba a barátaidat is!

0018650_3.jpg ()

Ikrek

Ezt a hetet sajnos meglehetősen rossz hangulatban kezded. Egy csalódás most tízszer annyira megviselne, mint egyébként, ezért inkább ne éld bele magad semmibe! Bírd ki valahogy csütörtökig, mert utána minden sokkal jobban alakul majd! Az agyad most úgy vág, mint a borotva, ezért próbáld ki magad valamilyen kvízjátékban vagy műveltségi vetélkedőben! Az érzelmeiddel viszont hadilábon állsz majd a hétvégén. Ahhoz, hogy végre önmagadat is megértsd, egy kicsit egyedül kell most maradnod!

0018650_4.jpg ()

Rák

A hét elején tisztáznod kell magadban néhány dolgot. Lehet, hogy az emberek furcsán néznek majd rád, ha hangosan is kimondod, amit gondolsz, de te ne törődj a véleményükkel! Ha sikerült rendet tenni magadban, akkor próbálj minél pozitívabb hatást kelteni a munkahelyeden, mert ezen a héten egy fontos és felelősségteljes feladattal bízhatnak meg! Ne riadj vissza attól sem, ha most egy kicsit „fényezned” kell magad. Gondolj arra, hogy mindezt a jó cél érdekében teszed!

0018650_5.jpg ()

Oroszlán

Figyeld a jeleket, mert lehet, hogy a fák susogása, netán egy e-mail vagy egy furcsa véletlen ébreszt rá arra, hogy mit kell tenned! Csütörtökön és pénteken talán már fel is ismerheted az előtted álló feladatot. Bízz magadban, mert most minden esélyed megvan a sikerre! Ha szeretnéd, hogy a pénzügyeid rendben menjenek, akkor a hétvégén néhány apróbb trükköt is be kell vetned. Ne legyen lelkiismeret-furdalásod emiatt, hiszen a világot most farkastörvények uralják!

0018650_6.jpg ()

Szűz

Ha úgy érzed, hogy egy kis segítségre van szükséged, akkor bátran fordulj a barátaidhoz! Ők tökéletesen megértik majd, amit kérsz, és ez az együttműködés még a kapcsolatotoknak is jót tehet! A hét második végében próbálj kicsit kikapcsolódni! Maradj otthon, olvass, tévézz, és ha teheted, pihenj egy kicsit a kertben! Erre a „töltekezésre” kimondottan nagy szükséged lesz, ha valami új dologba akarsz majd belevágni! Most csak rajtad múlik, hogy hogyan alakul a hétvégéd: ha akarod, ez a néhány nap szinte tökéletes lehet!

0018650_7.jpg ()

Mérleg

Itt az ideje, hogy egy kicsit rendet tegyél magadban: vedd számba azokat az embereket és eseményeket, akik az utóbbi időben nagy hatással voltak rád! Csütörtökön vágj bele valami új és izgalmas feladatba, és ne hagyd, hogy mások kifogásai vagy az apró részletkérdések elvonják a figyelmedet a „nagy egészről”! Valósítsd meg az álmodat úgy, ahogyan már régóta szeretnéd! A hétvégén viszont teljesítened kell egy olyan kötelességedet, amihez régóta nem fűlik a fogad. Jobban jársz, ha hamar túlesel ezen a kellemetlenségen!

0018650_8.jpg ()

Skorpió

A héten tudomást szerzel egy rokonod vagy ismerősöd „nagy kalandjáról”, és ez téged is arra inspirál majd, hogy egy új vállalkozásba kezdj! Akár külföldön próbálnál szerencsét, akár új lakást vennél, ne hagyd, hogy valaki mindig lebeszéljen a terveidről! A viszonyok kicsit zavarosak most a munkahelyeden, ezért vigyázz, mit mondasz a főnökeidnek! A hétvégéd nem kimondottan a pihenésről szól majd. Tele leszel kreatív ötletekkel, úgyhogy most a legnehezebbnek tűnő problémára is megtalálod majd a megoldást!

0018650_9.jpg ()

Nyilas

A hét elején kicsit elbizonytalanodsz, és nem tudod, mihez is kellene most fognod? A kedvesed, a családod és a barátaid biztosan segítenek neked, csak merj velük beszélni a problémáidról! Változásból a héten nem lesz hiány, de te most mindenhez könnyedén alkalmazkodni tudsz! Csütörtök-péntek táján már lassan kikristályosodnak a dolgok körülötted, és te leírhatatlan jókedvvel fogadod majd az új helyzetet!

0018650_10.jpg ()

Bak

Szerdán a fejedhez vágják, hogy túl hevesen reagálsz egy-két új hírre vagy információra, pedig te vagy az egyetlen, aki tisztán látod a dolgokat! Sajnos rád vár a feladat, hogy felnyisd a munkatársaid és a barátaid szemét, és ez bizony nem lesz egyszerű! A hétvége felé egy hatalmas önzéshullám söpör végig mindenkin, akit ismersz: az emberek a legapróbb dolgok miatt is szinte egymás torkának esnek! Ha lehet, te maradj ki mindebből, és koncentrálj a saját feladataidra!

Vízöntő

A hét elején szánd rá magad a kocogásra, a jógázásra, vagy akár csak arra, hogy a lépcsőt használod a lift helyett! Hidd el, a mozgás hihetetlen energiákat szabadít majd fel benned! Csütörtökön és pénteken egy furcsa paradoxonnal kell majd szembenézned, ez az ellentmondás azonban fantasztikus gondolatokat ébreszthet benned! Az új terveidet már néhány héten belül megvalósíthatod, de ezen a hétvégén azért még ereszd ki a gőzt! Felejtsd el a határidős feladatokat, és bulizz egy nagyot!

Halak

Bármi jut is az eszedbe a hét elején, azonnal ragadj tollat és papírt, mert most minden gondolatod csupa költészet! Érdemes alkotnod még akkor is, ha a neved egyetlen irodalmi lexikonba sem kerül be. Amit írsz, az elsősorban neked és a szeretteidnek fontos, és talán ez a legjobb módja annak, hogy közelebb kerüljetek egymáshoz! A munkahelyeden most ne bocsátkozz vitába senkivel, különösen, ha a főnökeid is érintettek az ügyben! Ha kételkedsz a párod hűségében, akkor még a hétvégén faggasd ki alaposan! Bármilyen kellemetlen lesz is, ez a legegyszerűbb módja annak, hogy megnyugodj!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X