Főoldal > EGÉSZSÉG > 3 ellenállhatatlan nyári olvasmány – nőknek

3 ellenállhatatlan nyári olvasmány – nőknek

könyvnyárolvasmányregénystrand
0

Írta:

Nincs is jobb nyári időtöltés, mint feküdni a napon, hideg vizet kortyolgatni, és olvasni – ugye te is egyetértesz velünk? Hogy könnyebb legyen a választás a könyvesboltban, ajánlunk néhány szórakoztató nyári olvasmányt! Kerstin Gier: Férfiak és egyéb katasztrófák Ez az ideális olvasmány a strandra – ha Kerstin Gier könyvét a kezedbe veszed, garantáltan a könnyeidet […]

Nincs is jobb nyári időtöltés, mint feküdni a napon, hideg vizet kortyolgatni, és olvasni – ugye te is egyetértesz velünk? Hogy könnyebb legyen a választás a könyvesboltban, ajánlunk néhány szórakoztató nyári olvasmányt!

Kerstin Gier: Férfiak és egyéb katasztrófák

Ez az ideális olvasmány a strandra – ha Kerstin Gier könyvét a kezedbe veszed, garantáltan a könnyeidet fogod törölgetni a nevetéstől! A történet a huszonhat éves Judithról és három barátnőjéről szól, akik valahogy mindig rossz férfiakba szeretnek bele: egyikőjüket gátlástalanul csalja a barátja, a többieket pedig mindig haspók, izomagyú vagy korlátolt, nagyképű alakokkal hozza össze a sors. A magánéleti kudarcok és a nagy Ő keresése közben viccesebbnél viccesebb helyzetekbe kerülnek, egészen a meglepő végkifejletig. Ha nem tudsz betelni a német írónő humorával, nézd meg a regényből készült filmet, vagy olvasd el Kerstin Gier előző bestsellerét, a Halálom után felbontandó című könyvet is!
Kinek ajánljuk?
Szingli és párkapcsolatban élő nőknek is igazi csemege – ha szeretted a Szex és New York sorozatot és a Bridget Jones-könyveket, ezt is élvezni fogod!

Trivium Kiadó, 2841 Ft

0019095_1.jpg ()

Benazir Bhutto: A Kelet lánya – Önéletrajz

Ha szereted az önéletrajzokat, és érdekel, hogyan változtatja meg egy nép sorsát és az egész világpolitikát egy nő, olvasd el Benazir Bhutto önéletrajzát! A másfél éve, egy merényletben elhunyt pakisztáni vezető volt a muszlim világ első női miniszterelnöke – önéletrajzában azonban nemcsak sikereiről, hanem a szerettei elvesztése miatt érzett fájdalmáról is beszámol. Édesapját Pakisztán katonai diktátora akasztatta fel 1979-ben, egyik bátyját egy évvel később veszítette el, másik testvérét pedig a kilencvenes években gyilkolták meg. Benazir Bhutto életrajzát hosszabb nyaralásokra is magaddal viheted, ugyanis több mint hatszáz oldalas. És ugyan nem a legvidámabb olvasmány, a politikusnő kitartása és lelkesedése rád is hatással lesz!
Kinek ajánljuk?
Ezt a könyvet akkor is élvezni fogod, akit nem érdekel a világpolitika – az önéletrajz ugyanis bepillantást enged a politikusnő magánéletébe, és bemutatja az ázsiai ország furcsa szokásait és a muszlim nők mindennapjait
is.
Ulpius-ház, 3324 Ft

Jane Green: Esélyek városa

Szeretnél két strandröplabdameccs között egy egészen könnyed, szórakoztató könyvet olvasni? Jane Green regénye pont ilyen – a történet négy régi barátról szól, akiknek az élete fenekestül felfordul közös ismerősük halála után. Egyikük boldog igazán: a kétgyermekes családanya a sokéves házasságba és a munkamániás férjbe unt bele, a híres színésznő alkohol- és pasiproblémákkal küszködik, a sikeres újságírónak pedig hiába van egy szép felesége, hiányzik a gyerek az életéből. És bár a regény elején úgy tűnik, hogy esélyük sincs a boldogságra, ezt elárulhatjuk, a történet végül mindenki számára jól végződik.
Kinek ajánljuk?
Azoknak, akik szeretik a csavaros történeteket és a szerelmi gubancokat. De akkor is érdemes elolvasnod ezt a regényt, ha hasonló problémákkal küzdesz, mint a főszereplők – magánéleti botladozásaikból sok erőt meríthetsz!
Trivium Kiadó, 2841 Ft

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X