Főoldal > EGÉSZSÉG > Érzelmi horoszkóp a Bika havára

Érzelmi horoszkóp a Bika havára

ezotériahoroszkóp
0

Írta: and

Bika (IV. 21. – V. 21.)Érzelmek: A nagy csalódás után végre rád talál az új szerelem. A hangulatod ismét a mennyekben lesz, és mesés pillanatokat élhetsz át pároddal, akiben végre igazi társra lelsz. Ikrek (V. 22. – VI. 21.)Érzelmek: Előfordulhat, hogy olyan emberek sértik meg az érzékeny lelkedet, akik egyébként számodra nagyon kedvesek. Szavaikban azonban […]

Bika (IV. 21. – V. 21.)
Érzelmek: A nagy csalódás után végre rád talál az új szerelem. A hangulatod ismét a mennyekben lesz, és mesés pillanatokat élhetsz át pároddal, akiben végre igazi társra lelsz.

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)
Érzelmek: Előfordulhat, hogy olyan emberek sértik meg az érzékeny lelkedet, akik egyébként számodra nagyon kedvesek. Szavaikban azonban lehet némi igazság, gondolkozz el rajtuk, mert csak a javadat akarják.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)Érzelmek: Ha mindent kifecsegsz a barátaidnak a magánéletetekről, azzal megbánthatod a szerelmedet. Ennek következményeként egy hosszabb mosolyszünet várható

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)
Érzelmek: A párod jobban odalesz érted, mint valaha. Próbálj te is hasonlóan lelkesnek mutatkozni, még ha a te érzelmeid nem is égnek ilyen magas hőfokon. Ha ezt most nem teszed meg, később bánni fogod.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)
Érzelmek: Változtass eddigi kemény stílusodon, legyél egy kicsit lágyabb, elbűvölőbb a pároddal. Meglátod, hálából bearanyozza a napjaidat.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)
Érzelmek: Szerelmed gyakrabban szeretne egyedül lenni, ami érthetetlen számodra. Ne aggódj, a viselkedése nem azt jelenti, hogy nem érzi jól magát veled, mindössze önmagára szeretne több időt szakítani.

0018813_1.jpg ()

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)
Érzelmek: A kiszámíthatatlanságod miatt a családod nem tudja, mivel kedvez neked, és mivel bánt meg. Ne provokálj vitákat minden ok nélkül, és próbálj higgadt maradni. Meglátod, hamarosan derűsebb napok következnek.

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)
Érzelmek: Ha régóta várod az igazit, most itt az esély, hogy megtaláld. Lehet, hogy szavak sem kellenek hozzá, és akár egy zajos rendezvényen is egymásra lelhettek.

Bak (XII. 22. – I. 20.)
Érzelmek: Felmerül benned a szakítás gondolata, mert rájössz, hogy párod hűtlen hozzád. Nem az a megoldás, hogy te is megcsalod őt, hanem hogy átgondolod, valóban szükséged van-e erre a megalázó kapcsolatra.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)
Érzelmek: Partnered csalódást okoz számodra, emiatt egyre több benned az elfojtott indulat. Tisztáznod kell magadban, hogy teljes szívből meg tudsz-e neki bocsátani, mert csak így folytathatjátok tovább tiszta lappal.

Halak (II. 19. – III. 20.)
Érzelmek: A közeledő tavasz hatására szexisebben öltözöl, és ezt sokan örömmel nyugtázzák, és lelkesen udvarolnak neked. De csak azzal randizgass, aki komolyan számításba jöhet, nehogy kellemetlen helyzetbe hozd magad.

Kos (III. 21. – IV. 20.)
Érzelmek: Szerelmi viharokban nem lesz hiány ebben a hónapban. Bár ketten is keresik a kegyeidet, neked egy harmadik tetszik. Légy bátor és kezdeményező, a siker nem marad el.

A témáról bővebben a Wellness magazin májusi számában olvashatsz!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X