Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp május 11-től

Heti horoszkóp május 11-től

hetihoroszkópmájus 11munkapárkapcsolatszerelemszórakozás
0

Írta:

KosMost készen állsz arra, hogy kimondd, ami a fejedben jár, vagy ami a szívedet nyomja. Ne lepődj meg, ha ezen a héten valaki másnak a problémáival is foglalkoznod kell! A feladataid megoldásába még akkor is kezdj bele, ha nincs senki a közelben, aki támogatni tudna! Bár most csak a cél lebeg majd a szemed előtt, […]



0018886_1.jpg ()

Kos

Most készen állsz arra, hogy kimondd, ami a fejedben jár, vagy ami a szívedet nyomja. Ne lepődj meg, ha ezen a héten valaki másnak a problémáival is foglalkoznod kell! A feladataid megoldásába még akkor is kezdj bele, ha nincs senki a közelben, aki támogatni tudna! Bár most csak a cél lebeg majd a szemed előtt, azért ne felejtsd el, mi az, ami a legfontosabb számodra! A hétvégén minden elcsendesedik körülötted, és végre megleled az egyensúlyt önmagaddal és a világgal is. Ebből a fantasztikus spirituális élményből a kedvesedet se hagyd ki!

0018886_2.jpg ()

Bika

Hétfőn és kedden kétszer is gondold meg, mielőtt bármit is mondasz! Egy merész állítás vagy egy bántó megjegyzés hetekig tartó sértődéshez vezethet! Vedd számba újra a lehetőségeidet, mert lehet, hogy most az eddiginél sokkal jobb terved támad! Szerdán a munkahelyeden és otthon is próbáld kivenni a részed a közös feladatokból! A hétvégén szokatlan helyzetbe kerülhetsz, vagy talán egy furcsa idegennel találkozol majd. Nagyon fontos, hogy hogyan reagálsz! Ne feledd, hogy a dolgok sohasem csak feketék vagy fehérek: hagyj magadnak időt, hogy alkalmazkodni tudj az új helyzethez!

0018886_3.jpg ()

Ikrek

A hét elején elcsodálkozhatsz azon, milyen sok „befektetéssel”, és milyen kevés „haszonnal” járnak a munkahelyi és a családi kapcsolataid is. Ha változtatni szeretnél ezen, akkor légy nagyon tapintatos – ne feledd, hogy senki sem veszi jó néven, ha parancsolgatnak neki! Szerdától foglalkoznod kell a mindennapi ügyeiddel is. Bármilyen hosszú sort is kell kiállnod a számlák befizetésekor, légy nagyon türelmes! A hétvégén tele leszel energiával, és most minden lehetőséged megvan arra, hogy változtass! Rendezd át a nappalit, vagy csak fedezz fel egy új szórakozóhelyet a városban – most minden ötleted sikerrel jár majd! 

0018886_4.jpg ()

Rák

A hét elején rengeteg „elindításra váró” ügyed van, ám a csillagok abszolút a te oldaladon állnak! Természetes érzékenységednél fogva mindig észreveszed, ha a környezetedben valakinek segítségre van szüksége, és még akkor is adni akarsz, amikor neked már szinte semmid sincs. Ne feledd: ahhoz, hogy jót tehess, időnként vissza kell vonulnod egy kicsit! Szerdán és csütörtökön se szerződést, se klubtagságot ne hosszabbíts meg! A hétvégén törj ki egy kicsit a megszokott keretek közül! Bátran engedj a pillanat hatalmának, akár szerelemről, akár művészetről van szó!

0018886_5.jpg ()

Oroszlán

Készen állsz valami egészen újra? Dobj ki az ablakon mindent, ami régi és avítt! Most a szerelmi életedben is változásra számíthatsz – csak rajtad múlik, mit kezdesz a lehetőségeiddel! Szerda környékén lassíts egy kicsit, és figyelj oda másokra is! Most félre kell tenned a büszkeségedet a kapcsolataidban és a munkádban is. Az alázatot bizony tanulni kell, de hidd el, többre jutsz, ha nem mindig a saját szempontjaidat helyezed előtérbe! A hétvégén pihenj sokat, és ne érezd úgy, hogy kimaradsz valamiből, ha otthon töltesz egy-két napot!

0018886_6.jpg ()

Szűz

Sok-sok kötelezettségnek kell most eleget tenned, de ne stresszeld magad emiatt! Ne aggódj, mert a sok „muszáj-feladat” mellett kellemes dolgokban is lesz részed a héten! Senki miatt ne hajszold túl magad: egyél és aludj eleget! Szerda és péntek között a munkahelyeden és a szerelmi életedben is sokat fejlődhetsz, ráadásul még élvezni is fogod a változást! A hétvégén nagy örömödet lelheted az alkotásban: akár tortát sütsz, akár verset írsz, vagy egy képet festesz, a műveddel osztatlan sikert aratsz majd!

0018886_7.jpg ()

Mérleg

A hét elején váratlan eredményt érhetsz el egy régóta elhúzódó ügyedben. A szabadidődet most a tervezgetésre és elmélkedésre használd! Koncentrálj a jövődre, és ne engedd, hogy bárki vagy bármi a múltadhoz láncoljon! A zavaros, sötét gondolataidat kergesd el – nem szabad, hogy ezek megakadályozzanak a fejlődésben! A hétvégén viszont élvezd ki mindazt, amit a pillanat nyújtani tud! Ha elég nyitott vagy, akkor most egészen kivételes élményekben lehet részed!

0018886_8.jpg ()

Skorpió

Ne foglalkozz se a főnököd sürgetésével, se a kollégáid lassúságával – ezen a héten diktáld te a tempót! Lakást vagy autót vennél, esetleg egy új vállalkozásba akarsz belekezdeni? Akármilyen meggyőző ajánlatot is kapsz most, ellenőrizz le minden információt! Péntekig szinte mindent meg tudsz majd valósítani, amit erre a hétre terveztél. A hétvége már csak a tiéd legyen: légy laza, és bulizz egy nagyot! A barátaid imádni fogják az őrült ötleteidet!

0018886_9.jpg ()

Nyilas

A hét elején a munkádban és a csapajátékokban is remek teljesítményt nyújtasz majd. Ha van kedved, nevezz be egy kvízjátékra vagy egy sportversenyre, mert ezek a sikerek nagyon motiválnak majd! Szerda és csütörtök táján talán túlságosan ragaszkodsz majd az anyagiakhoz – nem gondolod, hogy az emberek és a gondolatok sokkal értékesebbek egy szép ruhánál vagy új kütyünél? A hétvégén nagykanállal habzsolnád az életet. Vigyázz, a sok „jó falat” nehogy megfeküdje a gyomrodat!

0018886_10.jpg ()

Bak

Úgy érzed, az ajtók sorra zárulnak be körülötted? Ideje, hogy megmutasd, milyen szívós is tudsz lenni! Tervezz most hosszútávra, és ne keseredj el néhány apróbb kudarc miatt! Szerda és csütörtök táján viszont már a munkahelyeden és a párkapcsolatodban is számíthatsz néhány apróbb elismerésre! Ha lehet, ne kezdj most kockázatos vállalkozásokba, ha pedig a már a jelenlegi projektjeid sikerében sem bízol, akkor egy kicsit ravasznak kell lenned – persze csak a törvényesség határain belül!

Vízöntő

Bár egyedül is jól megállod a helyed, párban vagy csapatban még többre juthatsz ezen a héten! Most a barátaid, a munkatársaid és a kedvesed is támogatnak abban, hogy megvalósítsd az ötleteidet, ezért használd ki a kedvező alkalmat! A hét közepe táján úgy érzed, mintha a világ összeszűkült volna körülötted. Bármennyire gyűlölöd is a korlátokat, most neked kell alkalmazkodnod egy kicsit! A türelmednek hamarosan meglesz a gyümölcse: a hétvégéd fantasztikusan telik majd!

Halak

A hét elején komoly problémákkal kell szembenézned a munkádban vagy a párkapcsolatodban, de azért próbálj erős maradni. A panaszkodás most semmire nem visz! Fogadd el az új helyzetet, és javasolj olyan megoldást, ami mindkét félnek megfelelő lehet! Szerdán vagy csütörtökön váratlan segítséget is kapsz – ráadásul egy olyan embertől, akitől nem is várnád! A hétvégéd álomszerűen alakul majd: még időben találj valakit, aki majd beléd csíp, és visszahoz a valóságba! 

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X