Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp május 25-től

Heti horoszkóp május 25-től

hetihoroszkópmájus 25munkapárkapcsolatszerelemszórakozás
0

Írta:

KosÚgy érzed, eddig sötétben tapogatóztál? Most hirtelen minden kivilágosodik körülötted, és egy pillanatra még a jövődet is megsejtheted! A kommunikációval ezen a héten biztosan nem lesz gondod: most még azokkal is jól megérteted magad, akikkel egyébként nem vagy túl közeli viszonyban! A pénteki és szombati napod meglehetősen izgalmasan telik: kicsit úgy érzed majd, mintha egy […]



0019149_1.jpg ()

Kos

Úgy érzed, eddig sötétben tapogatóztál? Most hirtelen minden kivilágosodik körülötted, és egy pillanatra még a jövődet is megsejtheted! A kommunikációval ezen a héten biztosan nem lesz gondod: most még azokkal is jól megérteted magad, akikkel egyébként nem vagy túl közeli viszonyban! A pénteki és szombati napod meglehetősen izgalmasan telik: kicsit úgy érzed majd, mintha egy lőporos hordó tetején ülnél. Még azelőtt ugorj le, mielőtt veled együt felrobbanna! A vasárnap ne menj sehová, inkább élvezd ki az otthonod nyugalmát!

0019149_2.jpg ()

Bika

A hét elején ne akarj semmit vásárolni, aláírni, és a fontos döntéseket se most hozd meg! Engedd el magad: csatangolj céltalanul, és közben vedd észre a virágzó fákat és a csivitelő madarakat is! Szerdától kezdve valami megmagyarázhatatlan nyugtalanság vesz erőt rajtad, de ne tegyél semmit elhamarkodottan! Lehet, hogy a hétvégén közvetítő szerepet kell vállalnod két barátod vagy munkatársad vitájában. Próbáld minél hamarabb elsimítani az ügyet, és a vasárnapodat szenteld annak, amit igazán szeretsz!

0019149_3.jpg ()

Ikrek

A hét elején sok minden és sok mindenki idegesít majd, de te azért légy nagyon toleráns! A legsürgősebb munkádat vedd most előre, a többi aktát pedig dobd a sarokba egy kis ideig! Azért ne feledkezz meg a magánéletedről sem, ez a hét ugyanis kifejezetten alkalmas arra, hogy ismerkedj, vagy flörtölj valakivel! Szerdán és csütörtökön a pénzügyi kérdések kerülnek előtérbe, de szerencsére már a hét második felében rendeződnek az anyagi gondjaid! A vasárnapod sajnos nem a pihenés jegyében telik: egy ismerősöd olyan szívességet kér, amit lehetetlenség visszautasítani!

0019149_4.jpg ()

Rák

Ez a heted meglehetősen izgalmasan indul, de csak akkor, ha nyitott vagy az új dolgokra és a változásokra is! Néhány napig végre senki sem mondja meg, hogy mit kell tenned, úgyhogy élvezd ki a hirtelen jött szabadságot! A hét közepe táján a szokatlan érzelmek vesznek erőt rajtad. Ne most akarj nagy tetteket végrehajtani, próbálj inkább egy kicsit befelé figyelni! Vasárnap maradj otthon, és foglald le magad az apró-cseprő teendőkkel, vagy dolgozz egy kicsit a kertben!

0019149_5.jpg ()

Oroszlán

Ezen a héten csapatban tudsz majd a leginkább dolgozni. A barátaid és a munkatársaid jelenléte nagyon inspirálóan hat most rád – nem véletlenül, hiszen rengeteg okos és ügyes ember van köztük! Ha van olyan problémád, amit már régóta halogatsz, akkor azon kezdj el szerdán vagy csütörtökön gondolkozni! Ne aggódj, mert már közel a megoldás! A hétvégén egyszerre a figyelem középpontjába kerülsz. Győzd le a lámpalázat, és élvezd a csodálkozó tekinteteket! Vasárnap viszont magadba kell nézned egy kicsit. Itt az ideje, hogy eldöntsd, mi lesz a következő lépés!

0019149_6.jpg ()

Szűz

Hétfőn és kedden úgy érzed majd, mintha egy libikókán ülnél: a dolgok vagy remekül mennek, vagy hatalmas kudarcokat kell megélned. Ez még mindig jobb, mintha mindenben középszerű lennél, nem igaz? A hét második felében nagyon figyelj oda arra, amit mondasz, és koncentrálj az apró részletekre is, mert ezek most döntő fontosságúak lehetnek! A hétvégén kicsit rugalmasnak kell lenned: ne sértődj meg, ha a programod nem egészen úgy alakul, ahogy azt eltervezted!

0019149_7.jpg ()

Mérleg

Hétfőn szemfülesnek kell lenned: figyelj oda arra, hogy a megfelelő időben és a megfelelő helyen légy! Egy közeli barátoddal vagy jó ismerősöddel most új irányt vehet a kapcsolatotok. Semmi rossz nem sülhet ki belőle, ha netán közös üzletbe kezdtek! Szerdán és csütörtökön viszont már semmi energiád nem marad arra, hogy új dolgokat próbálj ki, vagy új ismeretségeket köss. Ha úgy érzed, hogy egy kis magányra lenne szükséged, akkor töltsd a pénteki és a szombati napot otthon. Az sem baj, ha vasárnapig még a szobádból sem lépsz ki!

0019149_8.jpg ()

Skorpió

A hét elején egy kis nyomás nehezedik rá, de ne ess kétségbe emiatt! Ne feledd a mondást: teher alatt nő a pálma! Kedden ne sajnáld az időt az apró részletekre, és kerüld el a félmegoldásokat is! Ne légy rest, mert ha nem szánsz elég elegendő időt és energiát a feladataidra, az mindenképpen megbosszulja magát! Szerdán vagy csütörtökön egy remek vacsora vagy egy feledhetetlen színházi előadás vár rád. A hétvégéd sajnos már nem telik ennyire izgalmasan, a családodnak azonban nagy örömet szerezhetsz azzal, ha otthon maradsz néhány napig!

0019149_9.jpg ()

Nyilas

Alaposan össze vagy most zavarodva, ezért ne sajnáld az időt a gondolkodásra! Az élet általános törvényszerűségei alól te sem vonhatod ki magad, de mindig azt a megoldást próbáld megtalálni, ami neked és másoknak is a legjobb! A hét második felében próbáld utolérni magad a munkában, és foglalkozz egy kicsit a szeretteiddel és a barátaiddal is! A hétvégén szerencsére már egy kis élvezetben is lehet részed. Használd ki a szép időt, menj kirándulni, biciklizni, de akár már egy közeli strandra is kimerészkedhetsz!

0019149_10.jpg ()

Bak

Rád aztán igazán lehet számítani! Ha valakinek ígéretet teszel, azt tűzön-vízen át betartod… Ne feledd azonban, hogy nem mindenki olyan lelkiismeretes, mint te! Ezen a héten talán csalódnod kell az életed néhány fontos szereplőjében. Bármilyen fájdalmas is ez, fogadd el, hogy időről-időre át kell értékelned magadban a dolgokat! Pénteken és szombaton rég nem látott ismerősök tűnhetnek fel a színen – akármennyit változtak is az elmúlt időszakban, próbálj nagyon kedves és figyelmes lenni velük!

Vízöntő

A hét elején végre lehetőséged lesz arra, hogy a pároddal kettesben maradj. Használd ki az időt a romantikázásra, és ne sajnáld, ha emiatt egy kicsit elcsúszol a feladataiddal! Szerdán már mindenképpen vissza kell térned a taposómalomba, mert a munkahelyi vagy iskolai teendőid nem várhatnak tovább! Csütörtökön menj el mozogni egy kicsit. Hidd el, jót tesz majd, ha kocogsz egyet a környéken, vagy ha kitombolod magad az edzőteremben! A hétvégét töltsd a családoddal és a barátaiddal, vasárnap pedig próbálj előkészülni a következő hétre!  

Halak

Ha tehetnéd, hétfői napot legszívesebben egy hatalmas takaró alatt, egy párnával a fejeden töltenéd? Mivel erre mostanában nem nagyon lesz lehetőséged, próbálj minél többet relaxálni, lazítani a munkahelyeden is! A hét második felében viszont tele leszel ötletekkel és kreativitással, úgyhogy ha teheted, mindenképpen alkoss valamit! A hétvégét töltsd azzal, aki a legfontosabb neked: menjetek úszni, kirándulni, vagy sétáljatok egy nagyot a környéken! A lényeg, hogy olyasmit csináljatok, ami mindkettőtöket teljesen kikapcsol!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X