Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 tuti tipp, ami fokozza a gyönyört!

4 tuti tipp, ami fokozza a gyönyört!

orgazmusszex
0

Írta:

1. A testi érintések erejeA felmérés „első tézise” szerint a jó orgazmus a testi érintések „erejében”, vagyis az erotikus masszázsban rejlik. Aki megtalálja párja legérzékenyebb erogén zónáit, és megfelelőképpen stimulálja azokat, az óriási előrelépést tehet a mindent elsöprő orgazmus felé.  2. Ne hagyd ki az előjátékot! Ugyancsak fokozza a gyönyört, ha megnöveljük az előjátékra szánt időt., […]

1. A testi érintések ereje

A felmérés „első tézise” szerint a jó orgazmus a testi érintések „erejében”, vagyis az erotikus masszázsban rejlik. Aki megtalálja párja legérzékenyebb erogén zónáit, és megfelelőképpen stimulálja azokat, az óriási előrelépést tehet a mindent elsöprő orgazmus felé. 

2. Ne hagyd ki az előjátékot!

Ugyancsak fokozza a gyönyört, ha megnöveljük az előjátékra szánt időt., de nem kell egyből ajtóstól a házba rohanni. A szerelmi előjáték elnyújtásával a szervezet izgalmi állapota szinte a végtelenségig fokozható, és ilyenkor szinte „katarzis élményig” csúcsosodhat az orgazmus.

3. Vess be szexuális segédeszközt!

Kényes téma a szexuális eszközök használata, amelyekről megoszlanak a vélemények. Egyesek ódzkodnak használatuktól, míg mások az egekig magasztalják őket. A friss felmérések szerint a vibrátor és „társai” jelentősen növelik a nők orgazmusának minőségét.

4. Romantikázzatok kettesben

Azért ne feledkezzünk meg a partnerünkkel eltöltött időről sem, hiszen a lírikus, meghitt pillanatok ugyanúgy hatással vannak – ha nem jobban – a nők orgazmus képességére, mint a materiális segédeszközök. A gyengéd ölelések, a lágy simogatások, érintések vagy akár az együttléthez megteremtett idillikus környezet a nőkből olyan érzéseket válthatnak ki, amelyek fokozzák a nemi vágyat és annak intenzitását is.

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X