Főoldal > EGÉSZSÉG > A 4 legforróbb szabadtéri szexhelyszín

A 4 legforróbb szabadtéri szexhelyszín

fesztiválkintnyárszerelemszexvidékwellness
0

Írta:

Ahogy egyre forróbbá válnak a nappalok és egyre enyhébbek az éjszakák, neked is sokszor jut eszedbe, hogy milyen jó lenne a kedveseddel egy új, izgalmas helyszínt felfedezni a szexre? Szeretnél egy gyönyörű tisztáson vagy a tengerparton szeretkezni? Egy európai felmérés szerint a férfiak 80-85, a nőknek pedig körülbelül 60 százaléka próbálná ki a szabadtéri szexet. Ha […]

Ahogy egyre forróbbá válnak a nappalok és egyre enyhébbek az éjszakák, neked is sokszor jut eszedbe, hogy milyen jó lenne a kedveseddel egy új, izgalmas helyszínt felfedezni a szexre? Szeretnél egy gyönyörű tisztáson vagy a tengerparton szeretkezni? Egy európai felmérés szerint a férfiak 80-85, a nőknek pedig körülbelül 60 százaléka próbálná ki a szabadtéri szexet. Ha vágysz már a megújulásra, és szeretnéd feldobni a szexuális életed, akkor használd ki a jó időt: szeretkezz kedveseddel a szabadban! Most bemutatjuk az idei nyár négy legvadítóbb szexhelyszínét!

1. Vérpezsdítő éjszaka a medencében

Néhány napot végre kettesben tölthettek egy wellness-hotelban, vagy egy barátod meghívott benneteket a nyaralójába? Ha van rá lehetőségetek, éjszaka lopózzatok le a medencéhez, vagy ugorjatok be a jacuzziba!
Tippünk: A medencében akkor sincs nagy gond, ha véletlenül rajtakapnak benneteket. Ha ügyesen helyezkedtek, a fejeteken kívül szinte semmi nem látszik majd ki belőletek, a megzavart együttlétet pedig akár a hálószobában is folytathatjátok…

0019405_1.jpg ()

2. Romantikus pillanatok a természetben

Tikkasztó a hőség, és nem tudod, milyen programot tervezz a hétvégére? A strandolást már unod, és eleged van a város zajából is? Pattanjatok be az autóba, és kiránduljatok egyet a közeli hegyekben! A piknikkosárról és a pokrócról semmiképpen ne feledkezz meg, de a teljes kényelemhez néhány puha párnát is a csomagtartóba dobhatsz!
Tippünk: A párodnak persze nem kell elárulnod, hogy mit tervezel a kiránduláson. A délutáni, koraesti órákban telepedjetek le egy tisztáson – lehetőleg olyan helyen, ahol kevés turista jár! Innentől kezdve csak a te fantáziádon és ügyességeden múlik, hogy hogyan ébreszted fel a kedvesed vágyát. Arra azért figyeljetek, hogy a szenvedély hevében nehogy rátok esteledjen!

3. Szenvedélyes ölelések a stégen

Bármelyik szép tó vagy tengerpart  éjjel is és nappal is hihetetlenül romantikus tud lenni, ezért – ha a vízben szeretkezés nem jelent már újdonságot – vegyétek birtokba a stéget! A sekély vízállás miatt a legközelebbi stégig valószínűleg akár sétálhattok is, így a tökéletes együttléthez még egy takarót és egy üveg italt is magatokkal vihettek!
Tippünk: Ha szép az idő, akkor a csillagok alatt akár egy egész éjszakát átszeretkezhettek! A tó közepén ráadásul még a kíváncsi tekintetektől sem kell tartanotok, hiszen aki éjszaka fürdik a Balatonban, az valószínűleg szintén magányra és romantikára vágyik…

4. Vidéki idill a szénakazalban

Vidéken élsz, vagy csak egy hétvégére ruccantok ki valamelyik romantikus faluba? Mindketten szerettek nagyokat sétálni, és akár órákig bámuljátok csöndben az eget? Ha a párodat nyitottnak érzed egy izgalmas kalandra, akkor próbáljátok ki a szexet a szénakazalban!
Tippünk: Bár a szénakazlakra az aratásig még sajnos várnod kell, azért készülj fel időben a falusi légyottra! Keressetek egy olyan területet, ahol sem a közelben elhúzó autók, sem a földjükre kilátogató gazdák, vagy a legelésző tehéncsordák nem háborgatnak majd benneteket!

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X