Főoldal > EGÉSZSÉG > Heti horoszkóp június 22-től

Heti horoszkóp június 22-től

asztrológiacsilagjegyhoroszkópmunkanyárszerelem
0

Írta:

KosÚgy érzed, mintha minden összeesküdött volna ellened? Akármibe kezdesz, semmi sem sikerül, ráadásul a barátaiddal és a munkatársaiddal is összeveszel? Ahelyett, hogy dühöngsz, inkább gondolkozz el azon, vajon mit üzen neked az univerzum mindezzel! Lehet, hogy türelmesebbnek és megértőbbnek kellene lenned, de az is előfordulhat, hogy a pechsorozat arra mutat rá, hogy a munkád mellett […]

0019620_1.jpg ()

Kos

Úgy érzed, mintha minden összeesküdött volna ellened? Akármibe kezdesz, semmi sem sikerül, ráadásul a barátaiddal és a munkatársaiddal is összeveszel? Ahelyett, hogy dühöngsz, inkább gondolkozz el azon, vajon mit üzen neked az univerzum mindezzel! Lehet, hogy türelmesebbnek és megértőbbnek kellene lenned, de az is előfordulhat, hogy a pechsorozat arra mutat rá, hogy a munkád mellett a családodra és a párodra is több időt kellene szakítanod! Szerencsére a hétvégén lesz időd lazítani: egy óriási buli kellős közepébe csöppensz. Használd ki a lehetőséget, és tombold ki magad!

0019620_2.jpg ()

Bika

Nem érzed magad túl jól a bőrödben? Ez nem jelenti azt, hogy feltétlenül változtatnod kell az életstílusodon, munkahelyet vagy éppen partnert kell váltanod! Lehet, hogy egyszerűen csak kifárasztott az elmúlt hetek sok-sok munkahelyi feladata és most pihenésre van szükséged. Kényeztesd magad, mert most tényleg megérdemled: főzd meg a kedvenc ételedet, sétálj egy nagyot vagy nézd meg a legkedvesebb filmedet! A hétvégén tűnődj el azon, vajon elég időt szánsz-e önmagadra és a kedvesedre!

0019620_3.jpg ()

Ikrek

Végre rájöttél, hogy változtatnod kell az életviteleden – éppen itt az ideje, hogy meghozd azokat a fontos, de nehéz döntéseket, amelyek jó irányba terelik az életedet. Lehet, hogy az első pillanatban úgy tűnik, hogy minden még rosszabbra fordult, de ne pánikolj! A nagy változásokat te sem úszhatod meg konfliktusok és veszekedések nélkül! Péntektől próbálj meg minél többet lazítani! Találkozz a legjobb barátaiddal, beszélgess velük nagyokat, oszd meg velük problémáidat, és nyugodtan kérj tőlük tanácsot, hiszen ők ismernek téged a legjobban!

0019620_4.jpg ()

Rák

A pénz nem minden, de sajnos óriási hatással van a te életedre is! Most nagyon figyelj oda, hogy mire mennyit költesz: alaposan nézd át a kiadásaidat, és próbálj lefaragni belőlük. Sajnos szerdán és csütörtökön nagy kísértésnek leszel kitéve a bevásárlóközpontokban és a közértben is, de tarts ki – ne áltasd magad azzal, hogy a sok felesleges, de akciós termék megvásárlásával még spórolsz is! A hétvégére belátod, hogy nem is olyan nehéz nemet mondani a reklámoknak és a hirdetőújságoknak!

0019620_5.jpg ()

Oroszlán

Tervezz hosszú távra – számodra ez a hét üzenete. Sajnos nem most jött el az ideje annak, hogy felvásárold kedvenc butikod teljes árukészletét, inkább próbálj meg spórolni, hogy később ne kelljen aggódnod a megélhetésed miatt! A hét közepén használd ki a rövid ebédszüneteket és az estéket arra, hogy jobban összebarátkozz a munkatársaiddal: menjetek el együtt sétálni vagy csak egyszerűen beszélgessetek egy nagyot az ebéd mellett! Hétvégén próbálj ki valami újat! Ha eddig nem tetted volna, menj el egy tánc- vagy jógaórára!

0019620_6.jpg ()

Szűz

Folyton úgy érzed, hogy valamiről elfeledkeztél? A hét elején rengeteg fontos ügyet kell elintézned, ezért mindent kétszer ellenőrizz le, nehogy egy halaszthatatlan feladat kimenjen a fejedből! Szerdára már mindent megoldasz, úgyhogy végre pihenhetsz egy kicsit – sportolj, szórakozz vagy olvasgass, pótold be, ami az utóbbi időben kimaradt az életedből! A hétvégét szánd a tervezgetésre: itt az ideje, hogy egy közös vacsorára vagy kirándulásra hívd el a családtagjaidat és legjobb barátaidat!

0019620_7.jpg ()

Mérleg

Kimerültnek érzed magad? Nem csoda, hiszen amellett, hogy rengeteget dolgozol, most a magánéleted is elég mozgalmas – minél több időt szeretnél újdonsült kedveseddel tölteni, és folyton rá gondolsz, így persze a munka is nehezebben megy. A szerda a tökéletes alkalom arra, hogy kipihend magad: maradj otthon a pároddal, kölcsönözzetek ki két-három filmet, késztsetek pattogatott kukoricát, és bújjatok be az ágyba! Élvezzétek egymás közelségét és a semmittevést!

0019620_8.jpg ()

Skorpió

A hét elején egyszerűen képtelen leszel dolgozni - mindig a múltba kalandoznak a gondolataid, és azon tűnődsz, vajon mit rontottál el egy régi kapcsolatodban, és hogy jól döntöttél-e, amikor szakítottál. Természetes dolog, ha néha nosztalgiázol, de nem szabad folyton a múltban meghozott döntéseken rágódnod! Összpontosíts inkább a jelenre, és arra, hogy a lehető legjobbat hozd ki mind a munkádból, mind a magánéletedből! Tereld el a gondolataidat egy kis sporttal és persze a barátaiddal: hétvégén vedd körbe magad jókedvű emberekkel, és meglátod, a te hangulatod is javulni fog!

0019620_9.jpg ()

Nyilas

Az ördög a részletekben lakozik, ezt semmiképpen se felejtsd el a hét elején. Olyan feladatba vágtál bele a munkahelyeden, amelyen sok minden múlik, úgyhogy ne sajnáld az időt és az energiát a tökéletes megvalósításra! Ha úgy érzed, hogy jól jönne egy kis segítség, nyugodtan kérj tanácsot a munkatársaidtól vagy éppen a főnöködtől! Sajnos hétvégén sem pihenhetsz: most a munkára kell koncentrálnod, de hidd el, a befektetett sok-sok energia hamarosan megtérül!

0019620_10.jpg ()

Bak

Légy türelmes a hét elején: mielőtt bármilyen nagyszabású tervbe belekezdenél a munkahelyeden, ellenőrizd, hogy az előző feladatodat megfelelően végezted-e el! Ha úgy látod, hogy minden megvan, vesd bele magad az új munkába, hiszen most tele vagy energiával! Használd ki ezt az életerőt otthon is: örvendeztesd meg a családodat finomabbnál finomabb ételekkel, fizesd be a számlákat, és alaposan takarítsd ki a lakást! Most nyugodtan feszegetheted a határaidat: menj el egy komolyabb jógakurzusra, fuss egy kilométerrel többet, vagy egyszerűen ússz pár hosszal többet!

Vízöntő

Folyamatosan azon töröd a fejedet, hogy hogyan léphetnél előre a ranglétrán, hogyan kereshetnél még többet, és hogyan képezhetnéd tovább magad? Ha most mégis úgy tűnik, hogy nem úgy alakul a jövőd, ahogy eltervezted, ne ess kétségbe! Próbálj nyitott és kreatív maradni, így ebből a helyzetből is kihozod a legjobbat! A hétvégén lazíts: próbálj ki egy új sportágat, vagy menj el a barátaiddal egy új szórakozóhelyre! Meglátod, mennyire jól esik majd kiszakadni egy picit a munka világából!

Halak

Nem kell mindig mindenről véleményt nyilvánítanod, néha jobb csöndben maradni, és a háttérbe húzódni – ezen a héten ez különösen igaz lesz. Ne okozz magadnak feleslegesen problémát azzal, hogy beleszólsz olyan dolgokba is, amelyekhez semmi közöd! Inkább minden energiáddal összpontosíts az előtted álló komoly feladatra: ha jól végzed a munkádat, talán feljebb léphetsz a ranglétrán. A hétvégén tedd félre a könyveket, a számítógépet és a papírmunkát, inkább főzz, kertészkedj vagy próbálj ki valamilyen kézműves technikát!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X