Főoldal > EGÉSZSÉG > Szexit vagy laposat? – 4 trendi cipő nyárra

Szexit vagy laposat? – 4 trendi cipő nyárra

divatnyárpapucsszandáltrend
0

Írta:

Akárhova is készülsz nyaralni – egy kellemes tengerparti üdülővárosba, a Balatonhoz vagy éppen egy nagyvárosba – csinos és kényelmes cipők nélkül nem indulhatsz el! Idén szerencsére nem lesz nehéz kiválasztani a neked tetsző, de mégis trendi darabokat, ugyanis a tűsarkútól kezdve a telitalpún át a laposig minden divatos! Gladiátorsaru – hosszú lábúaknak A tavalyi és […]

Akárhova is készülsz nyaralni – egy kellemes tengerparti üdülővárosba, a Balatonhoz vagy éppen egy nagyvárosba – csinos és kényelmes cipők nélkül nem indulhatsz el! Idén szerencsére nem lesz nehéz kiválasztani a neked tetsző, de mégis trendi darabokat, ugyanis a tűsarkútól kezdve a telitalpún át a laposig minden divatos!

Gladiátorsaru – hosszú lábúaknak

A tavalyi és az idei nyár abszolút kedvence az ókort idéző saru extra lapos talppal, és sok-sok bőrpánttal. Némelyik saru egészen szolid, ám ha igazi divatőrült vagy, akkor merész, egészen térdig feltekeredő pántokkal ellátott darabot választasz! A legjobb hatást akkor érheted el, ha fekete, sötétbarna vagy fehér szandált vásárolsz, ám esti partikhoz tökéletes az arany vagy az ezüst változat is!
Tipp: Sajnos a gladiátorsaru csak a hosszú lábúaknak áll jól. Ha rövid és vastag a lábszárad, felejtsd el ezt a fazont – a sok keresztpánt és a lapos sarok optikailag még rövidebbnek mutatja a lábadat!

0019782_1.jpg ()

Telitalpú szandál és papucs – rövid lábúaknak

Ha nosztalgiával gondolsz a pár évvel ezelőtti holdjáró- és klumpaőrületre, akkor most eljött a te időd! Újra divatosak a telitalpú és a megemelt talpú, tűsarkú szandálok, amelyek ugyan nem túl kényelmesek, de nagyon szexik és nőiesek! Ráadásul idén nyáron ismét a merész színek és anyagok hódítanak – ne félj lakkból, kígyó- vagy krokodilmintás műbőrből készült élénk színű lábbelit hordani!
Tipp: A telitalpú szandál, valamint a magasított talp- és sarokrész optikailag megnyújtja a lábat, ezért ezt a fazont akkor is választhatod, ha rövidek a lábaid! Ha X lábaid vannak, válassz olyan szandált, amelynek ferdén futnak a pántjai!

0019782_2.jpg ()

Peep toe – vastag vádlira

Az elmúlt év egyik kedvence, a lyukas orrú fazon, a peep toe idén is trendi – nem véletlenül, hiszen ezek a nőies cipők a látszat ellenére nagyon kényelmesek! Ugyan az igazán divatos lábbelik sarka tíz centinél kezdődik, választhatsz lapos talpú vagy mini tűsarokkal ellátott változatot is! Mivel 2009 nyara az élénk színekről és a vagány mintákról szól, ne fogd vissza maga vásárláskor: bátran válassz piros, lila, kék, pöttyös vagy csíkos cipőt!
Tipp: A peep toe-t akkor is viselheted, ha vastag a vádlid! A magas sarok és a nőies orrész látványosan megnyújtja a lábadat, formásabbnak és vékonyabbnak tűnik benne a vádlid!

0019782_4.jpg ()

Balerinacipő – vékony vádlira

A balerinacipőt egyszerűen nem lehet megunni, hiszen nemcsak kényelmes, hanem csinos és nőies is! Ráadásul ezt a lábbelit nemcsak tavasszal és ősszel hordhatod, hanem nyáron is – nappalra jó választás a mintás vászon, estére pedig a szatén! Miniszoknyával, egy apró sorttal és farmerral is tökéletes párosítás!
Tipp: A balerinacipő a hosszú, vékony lábúaknak áll a legjobban – ha picit vastagabb a vádlid, válassz olyan fazont, amelynek van egy kis sarka!

0019782_3.jpg ()

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X