Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 forró tipp langyos pásztorórák ellen

4 forró tipp langyos pásztorórák ellen

férfikapcsolatnyárszerelemszexunalmas
0

Írta:

A kapcsolatotok első néhány hónapjában, ha tehettétek, fel sem keltetek az ágyból, és ha arra támadt kedvetek, akkor akár a kocsi hátsó ülésén vagy a mosógép tetején is szeretkeztetek? Mostanában azonban minden megváltozott: egyre ritkábban van kedvetek összebújni, és az együttlétek sem olyanok, mint régen? Ez persze nem azt jelenti, hogy már kihűltek az érzelmeitek! […]

A kapcsolatotok első néhány hónapjában, ha tehettétek, fel sem keltetek az ágyból, és ha arra támadt kedvetek, akkor akár a kocsi hátsó ülésén vagy a mosógép tetején is szeretkeztetek? Mostanában azonban minden megváltozott: egyre ritkábban van kedvetek összebújni, és az együttlétek sem olyanok, mint régen? Ez persze nem azt jelenti, hogy már kihűltek az érzelmeitek! Ha elég ügyesek és leleményesek vagytok, akkor – összeszokott párosként – talán az első hónapok vad szeretkezéseinél is nagyobb élményben lehet részetek! Most bemutatjuk a 4 legvadítóbb tippet, amivel te is feldobhatod a szexuális életed!

1. Találjatok tabukat!

Amikor megkívánjátok egymást, azonnal ölelkezni és csókolózni kezdtek, és ezt egészen addig folyatatjátok, amíg a vágy már elviselhetetlenné válik? Igen ám, csakhogy ezek a mozdulatok egy idő után nagyon megszokottá és kiismerhetővé válnak, ezért ha újítani szeretnétek, akkor nevezzetek meg „tabu” testrészeket!
Tippünk:
Válasszátok tabunak például az ajkaitokat – így csókok nélkül, pusztán érintések és simogatások segítségével kell felizgatnotok egymást! Azt is kitalálhatjátok, hogy a kezeiteket nem szabad használnotok, netán a másik arcát vagy mellét nem érheti csók. A „végső percekben” persze biztosan nem bírtok majd magatokkal, de ne aggódj, mert a tabuk „ledöntése” is fantasztikus élmény lesz!

2. Csemegézzetek egymásról!

Szeretkezés előtt vagy közben mindig jól esik néhány finom falat, különösen, ha „tálcaként” a kedvesed meztelen testét használhatod! A klasszikus eper-, tejszínhab- és csokievésen kívül a nyári kánikulában bátran kipróbálhatjátok a fagyit is. A melleid közé cseppentett apró gombóctól a kedvesed biztosan teljesen beindul majd, és a nagy melegben legalább te is felfrissülsz egy kicsit.
Tippünk:
A csemegézéshez érdemes olyan helyet választanotok, ahol sem az olvadó fagyi, sem a gyümölcsök leve nem okoz majd gondot. Vedd le a lábáról a kedvesed: enged tele vízzel a kádat, készíts be néhány szem barackot, vagy egy pár szelet dinnyét! Ezután zárkózzatok be a fürdőszobába, és engedjétek át magatokat az érzéki örömöknek!

0020173_1.jpg ()

3. Ne várjatok semmire!

Régebben nektek is mindegy volt, hogy hol és mikor szeretkeztek: egymásnak estetek, amikor csak kedvetek támadt a szexhez? Az utóbbi időben viszont minden figyelmeteket leköti a munka és a háztartás, így egy kis összebújásra, csak este, a hálószobában marad idő? Nem csoda, ha ilyenkor már inkább alváshoz lenne kedvetek, a szexet pedig egyikőtök sem élvezi igazán… Ha a szeretnéd, hogy az együttléteitek újra izgalmasak legyenek, akkor találj módot megint a „pásztorórákra”!
Tippünk:
A dolog talán nem is igényel annyi szervezést, mint gondolnád. Ha máshol nem, hát a nyaraláson biztosan lesz lehetőségetek arra, hogy egy kicsit napközben is kettesben maradjatok. Akármennyi felfedeznivaló vár rátok a vakáció alatt, egy percig se fogjátok vissza magatokat, ha szeretkezni támad kedvetek!

4. Használd a szavak erejét!

Sokszor úgy érzed, hogy a párod nem bókol neked eleget, és néha te is nehezen találod a kedveskedő szavakat? Ha hiányzik a kapcsolatotokból az a bizonyos „plusz”, akkor ne párod érzéketlenségét okold – vedd át az irányítást, és inkább te halmozd el kedves szavakkal, forró vallomásokkal a kedvesedet!
Tippünk:
Kezdetben elég, ha néhány kedves, pajkos sms-t írsz a kedvesednek, vagy ha a legváratlanabb helyeken (pl. a borotvahabján a fürdőszobában, a kedvenc könyvében az éjjeli szekrényen) egy-két „ottfelejtett” cetlin juttatod kifejezésre, hogy mennyire szexinek és kívánatosnak tartod őt! A hálószobában aztán teljesen elengedheted magad, és sugdoss minél vadabb dolgokat a partnered fülébe – ne félj, a hatás nem marad el majd!

Képek forrása: Profimédia


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X