Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 dolog, amit a nők gyűlölnek szex közben

5 dolog, amit a nők gyűlölnek szex közben

férfipárkapcsolatproblémaszexutál gyűlöl
0

Írta:

Odavagy a kedvesedért, az ágyban azonban mégsem tökéletes az összhang köztetek? A párod egyes gesztusai vagy mondatai teljesen kiakasztanak, vagy egy korábbi kapcsolatodat tette tönkre, hogy a pasid nem értett meg téged az ágyban? Ne aggódj, mert nem te vagy az egyetlen, akit zavar a pasija szexuális viselkedése! Most eláruljuk, mit utálnak a nők leginkább […]

Odavagy a kedvesedért, az ágyban azonban mégsem tökéletes az összhang köztetek? A párod egyes gesztusai vagy mondatai teljesen kiakasztanak, vagy egy korábbi kapcsolatodat tette tönkre, hogy a pasid nem értett meg téged az ágyban? Ne aggódj, mert nem te vagy az egyetlen, akit zavar a pasija szexuális viselkedése! Most eláruljuk, mit utálnak a nők leginkább a szex közben!

1. Játékos ütlegelés

Veled is előfordult már, hogy felszisszentél, amikor a kedvesed szex közben egy jó nagyot csapott a hátsódra? Eleinte talán élvezed, hogy ilyen heves reakciókat váltasz ki a pasidból, a fenékpaskolás azonban hamar kellemetlenné válik – különösen, ha a partnered „gerjedelmében” megfeledkezik arról, hogy ezzel esetleg fájdalmat okoz neked!
Tippünk: A legegyszerűbb, ha megkéred a kedvesedet, hogy bánjon veled óvatosabban, hiszen nálad a szex a gyengédségről és az odaadásról szól! Ha a párod a következő alkalommal mégis megfeledkezne a kérésedről, akkor használd az ő “módszereit” : harapj egy nagyot a fülcimpájába vagy mélyeszd a körmeidet a hátába! Lehet, hogy először kifejezetten szexinek tartja, ha hirtelen vadmacskává változol, a külsérelmi nyomokat meglátva azonban a partnered biztosan hamar visszavonulót fúj!

0020315_1.jpg ()

2. Ha túl gyorsan a csúcsra jut

Bár a gyors szex néha nagyon izgalmas tud lenni, alapesetben elég kellemetlen, ha a partnered két perc után a csúcsra jut. A korai magömlés komoly probléma, egy kis gyakorlással azonban jelentős javulást érhettek el. Az aktus előtt ne hagyjátok ki az előjátékot, és az elszorításos technikával vagy más módszerekkel vedd rá a pasidat, hogy tartsa vissza az orgazmusát, amíg csak bírja – ne aggódj, mert a változást már néhány hónap múlva észrevehetitek majd!
Tippünk: Gond igazából akkor van, ha a pasidat egyáltalán nem érdekli, hogy te mit érzel szex közben. Ha a kedvesed az előjátékot és az aktust is percek alatt lezavarja, utójátékról pedig hallani sem akar, akkor vagy az érzelemvilága szegényes, vagy nem szerelmes beléd – ez esetben pedig a legjobb, ha mihamarabb odébb állsz!

3. Ha az ölelés mindig ugyanolyan

Szeretkezésre csak késő este, elalvás előtt vagy kora reggel jut idő, és a menetrend is mindig tökéletesen egyforma? Bár a tartós kapcsolatok többségében a szex egy idő után rutinszerűvé és egyhangúvá válik, egy kis ügyességgel könnyen színt vihetsz a szerelmi életedbe!
Tippünk: Nem kell méregdrága luxusutakra befizetnetek ahhoz, hogy újra élvezni tudjátok az együtt töltött időt – elég, ha csak naponta fél órát szántok arra, hogy kettesben legyetek! Feledkezzetek meg a mindennapi teendőkről, és beszélgessetek egy pohár bor mellett, vagy üljetek be együtt a fürdőkádba! Meglátod, ezeknek a lopott félóráknak a hatására a legváratlanabb időpontokban is megjön majd a kedvetek a szexhez!

4. Ha meg sem szólal

Gyengéd és becéző szavakra vágysz szex közben? Te magad is szívesen belesúgnál néhány kedves és pajzán megjegyzést a párod fülébe, a pasid hallgatása miatt azonban inkább csöndben maradsz? Ne aggódj és ne is bosszankodj túlságosan, ha a kedvesed „megnémul” szex közben – elképzelhető, hogy több időre van szüksége ahhoz, hogy teljesen megnyíljon előtted.
Tippünk: Légy nagyon türelmes, és ha lehet, egy kis játékkal vedd rá a kedvesedet, hogy megszólaljon! Lehet például az a szabály, hogy mindent ki kell mondanotok, ami szex közben eszetekbe jut. A játékban légy te a kezdeményező, és beszélj arról, ami a fejedben jár, még akkor is, ha egy kicsit kínosnak vagy nevetségesnek tűnik is a szituáció! Ha a kedvesed téged őszintének lát, akkor ő is sokkal hamarabb megnyílik majd, ráadásul a játék közben kiderülő apró „titkok” is közelebb hoznak titeket egymáshoz!

5. Ha mindig elalszik szex után

Egy hatalmas szeretkezés után a párod azonnal mély álomba zuhan, te pedig úgy érzed, sírni tudnál, amiért ilyen érzéketlen veled? Pedig a pasid nem azért alszik el szex után, mert nem szeret, vagy mert nem volt jó veled az ágyban. A férfiak szervezete ilyenkor másképp reagál, mint a nőké: amíg te simogatásra és ölelésre vágysz, addig ő a prolaktin nevű hormon fokozott termelődése miatt halálosan fáradtnak érzi magát.
Tippünk: Morgolódás vagy sírás helyett inkább bújj hozzá a kedvesedhez, és finoman simogasd álomba őt! Meglátod, néhány percen belül te is vele alszol majd…

Képek forrása: Profimédia

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X