Főoldal > EGÉSZSÉG > Penelope Cruz lemond a cigiről!

Penelope Cruz lemond a cigiről!

cigarettapenelope cruzwellness
0

Írta:

Penelope Cruz Oscar-díjas spanyol színésznő, nem olyan régen még Pedro Almodovarral a Megtört ölelés (Los abrazos rotos), c. filmet forgatta, mostanra azonban kiderült, hogy a 35 éves színésznő gyermeket vár színész párjától, Javier Bardemtől. A hírt a színésznő egyik barátja kürtölte világgá. Penelope Cruz már hónapok óta egy cigarettára sem gyújtott ár: „Ha majd egyszer […]

Penelope Cruz Oscar-díjas spanyol színésznő, nem olyan régen még Pedro Almodovarral a Megtört ölelés (Los abrazos rotos), c. filmet forgatta, mostanra azonban kiderült, hogy a 35 éves színésznő gyermeket vár színész párjától, Javier Bardemtől.

A hírt a színésznő egyik barátja kürtölte világgá. Penelope Cruz már hónapok óta egy cigarettára sem gyújtott ár: „Ha majd egyszer anya leszek, odaadó, lelkiismeretes anya szeretnék lenni, hiszen ez lesz életem meghatározó feladata”- nyilatkozta egy vele készült korábbi riportban.

Egy nemzetközi magazinnak adott interjúból többek között az is kiderül, hogy számára igazán fontos a család, a szerelem és a gyerekek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X