Főoldal > EGÉSZSÉG > Észveszejtő női intimtitkok

Észveszejtő női intimtitkok

0

Írta:

A félreértések elkerülése végett, nem azért avatunk be a női intimszférába, hogy párod  után kutass, de nem árt, ha tudod, hogy mit, és hogyan titkolnak a nők – így kicsit megértőbb lehetsz, ha a kedvesed akár másfél órára is magára zárja a fürdőszoba ajtaját. Női imtimtitkokból szemezgettünk. 1. A magas sarkú lábbeliket a legtöbb férfi […]

A félreértések elkerülése végett, nem azért avatunk be a női intimszférába, hogy párod  után kutass, de nem árt, ha tudod, hogy mit, és hogyan titkolnak a nők – így kicsit megértőbb lehetsz, ha a kedvesed akár másfél órára is magára zárja a fürdőszoba ajtaját. Női imtimtitkokból szemezgettünk.

1. A magas sarkú lábbeliket a legtöbb férfi imádja, mert ezekben a cipellőkben igazán csábítónak és szexisnek hatnak a női lábak. Azért azt jó, ha tudod, hogy sok nő még arra is hajlamos, hogy titokban tanuljon meg a 10-15 centiméteres sarkakon járni. Ez a művelet nem is annyira egyszerű: ugyanis elég egy rossz mozdulat, és már szakadnak is a bokaszalagok.

2. Sok nőt csábítanak a szexuális segédeszközök, de nem mernek szólni párjuknak, mert attól tartanak, hogy emiatt a kedvesük megorrol rájuk. Nem meglepő tehát, hogy megszámlálhatatlan nő tart az íróasztalfiókjában, retiküljében és egyéb titkos rejtekhelyén vibrátort és más szexuális segédeszközöket.

3. Egyes tanulmányok szerint minden harmadik nő küzd az orra alatti nem túl esztétikus szőrszálakkal, azaz a “bajusszal”. Ha egy nő órákig nem lép ki a fürdőszobából, akkor szinte teljesen biztos lehetsz benne, hogy néhány nemkívánatos szőrszálat távolít el magáról. Az apró kozmetikázás sajnos meglehetősen hosszú időt vesz igénybe. 

4. Már-már közhely, hogy a férfiak többsége – még tartós párkapcsolatban is! – gyakran fantáziál más kívánatos szexis nőkről. Nincs ez másképp a gyengébbik nem képviselőivel sem. Vésd az eszedbe: a nők is gyakran képzelik el az erotikus hancúrozást más férfiakkal, és biztos lehetsz benne, hogy ők sem fogják ezt az orrodra kötni!

5. Sok nő kifejezetten előnyben részesíti szex közben a félhomályt és a szokásos misszionárius pozíciót. És hogy miért? Mert rossz megvilágításban egyáltalán nem látszanak a pluszkilók, háton fekve pedig laposabbnak tűnik a has… – legalábbis ezt gondolják. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X