Főoldal > EGÉSZSÉG > Megjelent a Piknik magazin szeptemberi száma!

Megjelent a Piknik magazin szeptemberi száma!

hírekpiknik magazinújság
0

Írta:

Gyorsabb és kényelmesebb a virtuális ügyintézés, de vajon olcsóbb is? Mit vétettek el a közszereplõk és a média a válságról való tájékoztatás során? Néhány fontos kérdés, amelyekre választ találsz a PIKNIK legfrissebb számában. Ha pedig arra vagy kíváncsi, miképp készülnek celebjeink az õszi szezonra, vagy arra, hogy valójában mit is gondol a világról meg önmagáról […]

0021012_1.jpg ()

Gyorsabb és kényelmesebb a virtuális ügyintézés, de vajon olcsóbb is? Mit vétettek el a közszereplõk és a média a válságról való tájékoztatás során? Néhány fontos kérdés, amelyekre választ találsz a PIKNIK legfrissebb számában. Ha pedig arra vagy kíváncsi, miképp készülnek celebjeink az õszi szezonra, vagy arra, hogy valójában mit is gondol a világról meg önmagáról Ónodi Eszter és Szabó Gyõzõ, vagy hogy miféle “fickó” Johnny Depp vagy Daniel Radcliffe, a válaszokat a lap Csillagpor rovatában találod meg.

De olvashatsz a magas vérnyomásról és gyógyítási lehetõségeirõl, a túlzott gyógyszerfogyasztásról, az õssejtkutatásról és a “jó” stresszrõl is. A Családi kör-rovatban többek közt a családi szereptévesztésekrõl és a társfüggés béklyóiról kérdeztünk meg szakembereket. Ha meg szépítkeznél vagy divatoznál, lapozz a PIKNIK Szépség és Divat-rovatához! De találsz e lapszámban is bõven recepteket, lak- és kertberendezési ötleteket és rengeteg szabadidõs programajánlatot, utazási tippet.

Még több cikk a szeptemberi Piknik magazinból:
– Mi lett drágább és mi lett olcsóbb?
– H1N1 – Az ország negyede ágynak eshet
– Még mindig magas a vérnyomása?
– 40 ezret költünk rá évente: habzsoljuk a gyógyszereket
– Czeizel Endre: Őssejt és influenza
– A jó stressz
– Made in Hungary:
– Szépítő kincsek itthonról
– Horoszkóp


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X