Főoldal > EGÉSZSÉG > Szex a csillagok alatt? 3 vérpezsdítő tipp!

Szex a csillagok alatt? 3 vérpezsdítő tipp!

csillagokégitestekerotikaszexszexualitás
0

Írta: and

A tudomány ezer és ezer éve foglalkozik a Hold, a Nap, és az égen magabiztos fénnyel felszikrázó csillagok hatásával. Merthogy hatnak ránk, az tagadhatatlan. Az erotikában egyaránt felfedezhetjük a Nap tüzét, a Hold titokzatos erejét és a csillagok fényét – mindehhez csak az érzékiséget szabadon engedve, közösen kell keresni azokat… Ebben segítünk most nektek. Holdasszony […]

A tudomány ezer és ezer éve foglalkozik a Hold, a Nap, és az égen magabiztos fénnyel felszikrázó csillagok hatásával. Merthogy hatnak ránk, az tagadhatatlan. Az erotikában egyaránt felfedezhetjük a Nap tüzét, a Hold titokzatos erejét és a csillagok fényét – mindehhez csak az érzékiséget szabadon engedve, közösen kell keresni azokat… Ebben segítünk most nektek.

Holdasszony fénye

Talán már te is hallottál arról, hogy a Hold a női energiát képviseli: kifogyhatatlan erőt, termékenységet, szépséget, vigasztalásra való képességet. Nem véletlen, hogy még termékenységi ciklusunk is a Hold mozgásával van összhangban. Ám ami a legfontosabb: a női vágyak születését is befolyásolja! A telő Holdnak ebből a szempontból különleges erőt tulajdonítanak, hiszen a növekedési fázisban a női szexuális energiák hihetetlen módon felerősödnek, és ilyenkor még azok is vágyra lobbannak kedvesük iránt, akik egyébként hagyják, hogy halványan szunnyadjon bennük az érzékiség. Nagy valószínűséggel rád is hatással van a szépen kerekedő Hold, így ne engedd, hogy a benned rejlő erő kárba vesszen. A langyos, nyár végi- kora őszi éjjelek még kifejezetten alkalmasak arra, hogy egy igazi, holdfényes, érzéki-titkos szeánszot rendezz (szeptember 4-ére lesz telihold, további állapotok a www.kalender-365.de oldalon). Ha kertes házban laktok, kézenfekvő a lehetőség, de akár egy szűk erkélyen is magadhoz ölelheted őt, a lényeg, hogy holdfényen kívül más ne érje a testeteket. Se ruha, se kíváncsi szemek. Fürödjetek meg meztelenül, egymást simogatva az ezüst fényben és a gyönyörben egyaránt.
Tipp: Ha erkélyen szeretkeztek, fokozhatjátok a hatást azzal is, hogy tükrökkel veszitek körül magatokat, amelyek megszázszorozva ontják majd rátok a Hold fényét. És az sem árt, ha a jeles éjjel alkalmából megajándékozzátok egymást egy-egy titokzatos szépségű holdkővel.

0021049_1.jpg ()

Tűzbe boruló Nap

Ha a Hold a nőt, a Nap a férfit jelképezi. A férfi legyőzhetetlenségét, izzását, emésztő, perzselő erejét. A Nap mindemellett olyan, mint a férfi, a nő (a Hold) melegedhet mellette, életet, védelmet és fényt biztosít számára, de soha nem lesz, nem lehet tökéletesen a nőé. A szexualitás legegyértelműbb szimbóluma tehát a Nap, amely felperzsel, és amely izzásával különös, szenvedélyes örömöket biztosít a szerelmeskedő párnak. Egy, a fény ígéretével teli napot nevezettek ki a szenvedély napjának, és köszöntsétek érzéki összefonódással a Nap ébredését (szeptember 1-jén például 5:12-kor kel a Nap, további időpontok a www.calendar.zoznam.sk oldalon) – akár a hajnali párától nedves füvön, a kert egy rejtett zugában. Majd áldozzatok az erotika oltárán délben, amikor a legmagasabbról néz le rátok a napkorong, és ha van még erőtök, amikor lebukik a Nap (szeptember 1-jén 18:47-kor), és bíbor fénybe borítja a tájat, akkor is egymás becézgetésével búcsúzzatok tőle. Még gyönyörtelibb lehet a pillanat, ha a távozó napot egy tó vagy egy patak partján engeditek el, akár úgy, hogy a Nap által vörösre festett vízben szeretitek egymást, megmártózva a hullámokban és gyönyörű fényében egyaránt.
Tipp: Bár a szeptemberi napnyugták idején még mindig kellemetlen lehet a szúnyogok támadása, ellenük csak természetes módon védekezzetek: csapkodással vagy citromfüves kényeztetéssel, akár úgy, hogy egymás testét masszírozzátok át a fűszernövénnyel. Íze is, illata is kellemes…

A vidék jobban csillog

Ahhoz, hogy a csillagok alatt szerezzetek gyönyört egymásnak, el kell felejtenetek a nagyvárosi életet. A városok fénye ugyanis elnyomja a csillagok sziporkázását, ezért nem árt némi szervezkedés a csillagporos erotika előtt. A legegyszerűbb, ha meglátogatjátok a vidéki rokonságot, és meg is szálltok náluk. Aztán éjjel csendesen kisurrantok a házból… Egy tágas, illatos réten üssetek tanyát, ahol se fák, se bokrok nem zavarják a kilátást, és ügyeljetek arra is, hogy jó messze legyetek minden lakott helytől… Nehogy belétek botoljon a hazatérő szomszéd! És persze fontos, hogy tökéletesen felhőmentes legyen az égbolt. Nem árt persze némi előtanulmányt is végezni, ha szeretnétek, hogy megnevezhessétek, felismerhessétek, mely csillagképek kacsingatnak rátok onnan fentről. Misztikus érzés lehet majd tudatában lenni annak, hogy ugyanezek a csillagok milliárd és milliárd ember szerelmeskedését kísérték már végig, hűvös fényükkel cirógatva az összefonódó párokat.
Tipp: Bár a városok fényszennyezettsége tényleg elég komoly, a csillagfényes szex a teraszon (vagy egy erre alkalmas lapos tetőn) is kivitelezhető. Ez esetben oltsatok el minden lámpát a lakásban és a kertben, hogy a “földi fények” hatása alól kivonhassátok magatokat.

A témáról bővebben a Maxima magazin 18. számában olvashatsz!

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X