Főoldal > EGÉSZSÉG > 8 dolog, ami a nőt igazán boldoggá teszi

8 dolog, ami a nőt igazán boldoggá teszi

boldogságférfipárkapcsolat
0

Írta:

Míg a férfiak gyakorlatilag bármikor és bármilyen szituációban képesek ágyba bújni a kedvessel, addig a nőknek bizony időre van szükségük ahhoz, hogy ráhangolódjanak a szerelmi légyottba. Ezért aztán „megéri”, ha a férfi azon tüsténkedik, hogyan tudná boldoggá tenni párját. Ugyanis, ha a nő érzi, hogy figyelnek rá, és szeretik, akkor ő is vonzónak, szexinek érezi […]

Míg a férfiak gyakorlatilag bármikor és bármilyen szituációban képesek ágyba bújni a kedvessel, addig a nőknek bizony időre van szükségük ahhoz, hogy ráhangolódjanak a szerelmi légyottba. Ezért aztán „megéri”, ha a férfi azon tüsténkedik, hogyan tudná boldoggá tenni párját. Ugyanis, ha a nő érzi, hogy figyelnek rá, és szeretik, akkor ő is vonzónak, szexinek érezi magát, és akkor a pasi is jó eséllyel számíthat az esti hancúrozásra. 

7 dolog, amit szeretnek a nők

1. Ne ronts ajtóstól a házba, mert azzal nem jutsz hamarabb a célodhoz. Inkább figyelj rá, beszélgess vele, mint egy igaz barát, hiszen úgyis látni fogod, hogy mikor oldódik fel annyira, hogy kedve legyen az intim együttléthez.

2. A legtöbb nőt el lehet bűvölni és ágyba lehet csalogatni egy finom masszázzsal. Különösen hatásos ez akkor, ha kedvesed fáradt, de neked kedved lenne a szerelmeskedéshez.

3. A nők szinte „megvesznek” az ápolt, tiszta és kellemes illatú férfiakért – ezért tényleg érdemes nagy hangsúlyt fektetned a higiéniára.

4. Olykor-olykor lepd meg a kedvesed apró meglepetésekkel – pl: tegyél le az éjjeli szekrényére két mozi- vagy színházjegyet.

5. A legtöbb nő titokban vágyik arra, hogy egy csodálatos virágcsokorral lepjék meg. Ne feledd: a virág a szépség, a szeretet, a tisztaság és a boldogság szimbóluma.

6. Mivel a nőknek több időre van szükségük ahhoz, hogy felkészüljenek egy heves pásztorórára, ne feledkezz el az előjátékról!

7. Szerelmeskedés után ne fordulj azonnal a fal felé: legyél gyöngéd, hogy lássa, fontos vagy számára, és érezze: nem csak a szex miatt kellett neked.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X