Főoldal > EGÉSZSÉG > Hihetetlen! Visszanőtt a koponyája!

Hihetetlen! Visszanőtt a koponyája!

egészségkoponyacsontoperáció
0

Írta:

Fél évszázaddal ezelőtt autóbalesetben sérült meg a férfi annyira, hogy fémlemezzel kellett pótolni fejtetőjét. Ezért is hűltek el az orvosok, amikor szembesültek azzal, hogy az immár 72 éves férfi hiánytalan koponyatetőt “növesztett” magának – adta hírül a Daily Telegraph című brit lap. A férfi azért került kórházba, mert a fémlemez miatt fertőzést kapott, és annak […]

Fél évszázaddal ezelőtt autóbalesetben sérült meg a férfi annyira, hogy fémlemezzel kellett pótolni fejtetőjét. Ezért is hűltek el az orvosok, amikor szembesültek azzal, hogy az immár 72 éves férfi hiánytalan koponyatetőt “növesztett” magának – adta hírül a Daily Telegraph című brit lap.

A férfi azért került kórházba, mert a fémlemez miatt fertőzést kapott, és annak kezelése miatt az orvosok úgy döntöttek, le kell venni a titánlapot. Alatta azonban nem az agyhártyára bukkantak, hanem koponyára. Végül csak össze kellett ölteniük a lemez levétele miatt vágásoknál a bőrt, nem volt szükség új fémfejtető-protézisre, amelyre egyébként hónapokat várt a férfi. Immár “hajadonfővel” élhet.

Forrás: MTI



További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X