Főoldal > EGÉSZSÉG > Miért nézik a nők a férfiak popsiját?

Miért nézik a nők a férfiak popsiját?

férfipárkapcsolatpopsi
0

Írta:

A férfiak hátsója alapján a nők sokszor azt a következtetést vonják le, hogy a  férfi mennyire egészséges, testileg mennyire potens, illetve alkalmas-e a szerelmi együttlétre – derül ki Annika Lohstroh német pszichológus friss tanulmányából. Természetesen a hátsóból a személyiségjegyekre vonatkozóan nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Egy németországi felmérés szerint arra a kérdésre, hogy a testi kapcsolatok […]

A férfiak hátsója alapján a nők sokszor azt a következtetést vonják le, hogy a  férfi mennyire egészséges, testileg mennyire potens, illetve alkalmas-e a szerelmi együttlétre – derül ki Annika Lohstroh német pszichológus friss tanulmányából.

Természetesen a hátsóból a személyiségjegyekre vonatkozóan nem lehet messzemenő következtetéseket levonni. Egy németországi felmérés szerint arra a kérdésre, hogy a testi kapcsolatok esetén mennyire fontos a csinos hátsó, a férfiak 89 százaléka, a nők 89 százaléka adott “igen” választ. Mindazonáltal egy formás popsi még nem garancia a jó szexre.

És vajon miről árulkodhat a férfi hátsók alakja? Az alma alakú popsi heves vérmérsékletre és kevés érzelemre utal, a szűk csőfarmerbe bújtatott fenék kísérletező kedvű személyiség, míg a szögletes forma tulajdonosa megértő szerető. 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X