Főoldal > EGÉSZSÉG > Nincs kedved a szexhez? Segíthetnek a következő kifogások!

Nincs kedved a szexhez? Segíthetnek a következő kifogások!

férfipárkapcsolatszexszexualitás
0

Írta:

Próbálj kreatív lenni, a régi fejfájós trükk erre már nem az igazi, a tudósok pedig már régen megállapították, hogy szexuális tevékenység közben a szervezet fájdalomcsökkentő kémiai anyagokat szabadít fel. De akkor mi lehet a megoldás? Hatásos trükk lehet, ha a partnerednél el tudod érni, hogy meg se próbálja az aznapi csábítást. Az „elrettentés” egyik legalkalmasabb módja, ha […]

Próbálj kreatív lenni, a régi fejfájós trükk erre már nem az igazi, a tudósok pedig már régen megállapították, hogy szexuális tevékenység közben a szervezet fájdalomcsökkentő kémiai anyagokat szabadít fel. De akkor mi lehet a megoldás?

Hatásos trükk lehet, ha a partnerednél el tudod érni, hogy meg se próbálja az aznapi csábítást. Az „elrettentés” egyik legalkalmasabb módja, ha kisebb gyengélkedésedet emésztési problémákra és kellemetlen hányingerre fogod. Senki nem szeretne olyan valakivel intim kapcsolatba kerülni, akinek émelyeg a gyomra.

A  lelki ráhangolódás teljes hiánya a „ma nem vagyok egyáltalán jó passzban” című mondat szintén hatásos fegyver lehet, de ha a partneredet ez sem tántorítja vissza, akkor egész egyszerűen mond meg neki, hogy nagyon fáradt vagy, és győzd meg arról, hogy a napokban mindent bepótoltok. Ezzel nem is füllentesz, mert ha időt nyersz, még az is lehet, hogy biológiai órád miatt már több kedved lesz egy buja pásztorórához, mint neki.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X