Főoldal > EGÉSZSÉG > Őrület! Hódít a nudista étkezés!

Őrület! Hódít a nudista étkezés!

ételitalnudizmus
0

Írta:

Ausztráliában ugyanis egyre divatosabbá vált a meztelen villásreggeli. A „nudista” éttermekben szinten mindent kapható, ami szem-szájnak ingere, csupán egy dologra kell figyelni: hogy a rajongók a ruháikat el ne felejtsék leadni a bejáratnál. Az extravagáns ötlet Natalie Baktől származik, aki már ez év tavaszán szervezett egy nagysikerű „meztelen” pikniket. Már akkor több ezren fogyasztották meztelenül az ínycsiklandozó […]

Ausztráliában ugyanis egyre divatosabbá vált a meztelen villásreggeli. A „nudista” éttermekben szinten mindent kapható, ami szem-szájnak ingere, csupán egy dologra kell figyelni: hogy a rajongók a ruháikat el ne felejtsék leadni a bejáratnál.

Az extravagáns ötlet Natalie Baktől származik, aki már ez év tavaszán szervezett egy nagysikerű „meztelen” pikniket. Már akkor több ezren fogyasztották meztelenül az ínycsiklandozó virsliket és más finom falatokat. Az ötletgazda véleménye szerint ugyanis a természet lágy ölén ruha nélkül még ízletesebbnek hatnak a felszolgált ételek és italok. Nem titkolt terve, hogy cseppet sem szokványos ötletét Európában is „meghonosítsa”.

De nem csak a meztelen étkezés egyre népszerűbb a világban, hiszen a különböző sportágaknál is egyre nagyobb mértékben hódit a pucérkodás. Németországban például már ejtőernyős ugrást is lehetett meztelenül végrehajtani, ahol a résztvevők szó szerint is „felhőtlenül” szabadnak érezhették magukat.

De aki nem akar elrugaszkodni a földi léttől, az kipróbálhatja a nudista golfot is, amelyet Németországban már egyre többen űznek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X