Főoldal > EGÉSZSÉG > Őrület! Szétdurrannak Amy Winehouse mellei?

Őrület! Szétdurrannak Amy Winehouse mellei?

Amy Winehousebulvármell
0

Írta:

Amy Winehouse-nak nem csak sajognak a mellei, de ráadásul ismét kórházba kényszerült miattuk. Szenvedése szombat este kezdődött egy TV fellépést követően. Már a fellépés alatt sokan észrevették, hogy Amy Winehouse-nak nehezére esik a tánc, természetellenesen mozog, és a karjait is alig bírja felemelni. A fellépés után Winehouse bosszúsan tört ki: „Iszonyúan fájnak a melleim! Muszáj orvoshoz […]

Amy Winehouse-nak nem csak sajognak a mellei, de ráadásul ismét kórházba kényszerült miattuk. Szenvedése szombat este kezdődött egy TV fellépést követően. Már a fellépés alatt sokan észrevették, hogy Amy Winehouse-nak nehezére esik a tánc, természetellenesen mozog, és a karjait is alig bírja felemelni. A fellépés után Winehouse bosszúsan tört ki: „Iszonyúan fájnak a melleim! Muszáj orvoshoz mennem!”

Az énekesnő mániákusan fél attól, hogy az új szilikon mellei szétdurrannak. Ezért is került megfigyelésre kórházba. Mivel azonban az énekesnő nincs kibékülve a kórházi koszttal, mielőtt megjelent volna orvosa előtt, bevásárolt néhány ínyére való élelmiszert.

Az énekes az elmúlt években drogbotrányai miatt került kórházba.

 

 

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X