Főoldal > EGÉSZSÉG > Vagány farmereké az idei ősz!

Vagány farmereké az idei ősz!

divatfarmerőszruhatrend
0

Írta:

Az idei ősz trendi ruhadarabja a testhez simuló farmer, amely lehet mintás, kőmosott, hímzett, de továbbra is rendíthetetlenül hódít a lazán „rongyos” és a színes is. Tény és való, hogy ez a szexi testhez simuló ruhadarab kiemeli az alakot, és egy dekát sem rejt el a combokra és csípőre lerakódó pluszkilókból. Aki némi súlyfelesleggel küzd, viszont szívesen bújik […]

Az idei ősz trendi ruhadarabja a testhez simuló farmer, amely lehet mintás, kőmosott, hímzett, de továbbra is rendíthetetlenül hódít a lazán „rongyos” és a színes is.

Tény és való, hogy ez a szexi testhez simuló ruhadarab kiemeli az alakot, és egy dekát sem rejt el a combokra és csípőre lerakódó pluszkilókból. Aki némi súlyfelesleggel küzd, viszont szívesen bújik farmerba, annak sem kell elkeserednie, mert a bő szabású modellek között is széles a választék. Egy jól kiválasztott ing, egy csinos blézer vagy egy jó öv nagyon feldobja a kiválasztott darabot.

A farmert azért imádják és hordják olyan sokan a világ számos országaiban, mert egyrészt univerzális viselet, másrészt kényelmes és vagány. Korábban a farmert szinte csak elnyűhetetlen melósruhaként tartották számon, de idővel ez a szemlélet gyökeresen megváltozott, így a farmer megkapta a méltó elismerést a ruhák között, és ma már szinte minden modern nő gardrobjában megtalálható. 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X