Főoldal > EGÉSZSÉG > Botrány a javából Demi Moore körül!

Botrány a javából Demi Moore körül!

bulvárDemi Mooresztár
0

Írta:

A 47 éves Demi Moore az egyik külföldi magazinban gyanúsan fiatalnak tűnik. Rossz nyelvek szerint állítólag a 26 éves Anja Rubik topmodell testét „vette kölcsön”. Az angol Daily Telegraph népszerű magazinban is azt sejtetik, hogy Demi szuperkarcsú testét nem a photoshop nagymesterei alkották, hanem a feltűnően szép test egyáltalán nem az övé.  Úgy tűnik, mintha a […]

A 47 éves Demi Moore az egyik külföldi magazinban gyanúsan fiatalnak tűnik. Rossz nyelvek szerint állítólag a 26 éves Anja Rubik topmodell testét „vette kölcsön”. Az angol Daily Telegraph népszerű magazinban is azt sejtetik, hogy Demi szuperkarcsú testét nem a photoshop nagymesterei alkották, hanem a feltűnően szép test egyáltalán nem az övé. 

Úgy tűnik, mintha a testet kicserélték volna, és a meseszép idomok a 26 éves lengyel Anja Rubiké lennének. Az eredeti képet egy divatbemutatón készítették, amire nemes egyszerűséggel ügyes kezek rávarázsolták Demi fejét.

Természetesen mind a magazin, mind pedig Demi Moore hevesen tiltakozik a rágalmak ellen. Demi Moore egyébként évek óta tagadja, hogy ő bármikor is szépségoperációknak vetette volna alá magát. Az egész találgatás onnan ered, hogy a 47 éves sztár színész feltűnően karcsú és fiatal.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X