Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 durva baki az ágyban

5 durva baki az ágyban

férfipárkapcsolatszexszexualitáswellness
0

Írta:

1. Higiéniából elégtelen  Az illat lehet vágyfokozó, de ugyanúgy kiábrándító is. Nem csoda hát, hogy a legtöbb férfit lehangolja, ha a szíve választottjának szájszaga, erős izzadságszaga, vagy netán más kellemetlen illata van. Ezért érdemes odafigyelni arra, hogy randevú előtt kifejezetten jól ápolt légy, és az sem árt, ha a bőrödhöz és személyiségedhez passzoló illattal csábítod a […]

1. Higiéniából elégtelen 

Az illat lehet vágyfokozó, de ugyanúgy kiábrándító is. Nem csoda hát, hogy a legtöbb férfit lehangolja, ha a szíve választottjának szájszaga, erős izzadságszaga, vagy netán más kellemetlen illata van. Ezért érdemes odafigyelni arra, hogy randevú előtt kifejezetten jól ápolt légy, és az sem árt, ha a bőrödhöz és személyiségedhez passzoló illattal csábítod a pasit ölelésre.  

2. Ne vidd ágyba a háziállatokat! 

Egy felmérés szerint férfiak ki nem állhatják, ha szex közben meg kell osztani az ágyukat nőpartnerük macskájával, kutyájával vagy más háziállatával. Ilyenkor a legtöbb férfinak azonnal elmegy a kedve a szextől, és ahelyett, hogy egy fergeteges szeretkezésben lenne részetek, a légyottnak feltehetően veszekedés lesz a vége.

0021204_1.jpg ()

3. Feleslegesen locsogsz

A férfi számára nagyon idegesítő az, ha a nő bugyuta csacsogásba kezd az ágyban, és idétlen jelzőkkel illeti a teremtés koronáját. Illúzióromboló az is, amikor szerelmi légyott közben nem odaillő mondatokat használsz. Túlértékeled a kedvesed teljesítményt vagy épp ellenkezőleg: negatívan nyilatkozol róla. Ne feledd: ez utóbbi egyáltalán nem tesz jót az önbizalmának.

4. Igénytelen ágynemű és társai

Ha szexre vágysz, és minden adott a pásztorórához, nincs annál lehangolóbb a pasi számára, ha nem tiszta az ágyneműd, te pedig igénytelen, szakadt fehérneműt viselsz. Ne feledd: a férfiak díjazzák a belbecs mellett a külcsínt is.

5. Ne nyafogj a testi hibáid miatt!

Ha kedvesed szexre vágyik, és ezt nyíltan el is mondja neked, akkor kifejezetten idegesíteni fogja, ha mindig azon nyafogsz, hogy nem szép a tested: kicsik a melleid, narancsbőrös a combod, nem elég kerek a popsid. A meghitt együttlét pillanataiban felejtsd el a testi hibáidat és csak az együtt töltött időre koncentrálj –  így jó esélyetek lehet arra, hogy megfelelően egymásra hangolódjatok,  és felejthetetlen élményben legyen részetek.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X