Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 tipp, ami formába hoz a karácsonyi buli után

5 tipp, ami formába hoz a karácsonyi buli után

bőrkarácsonyparty
0

Írta:

1. Irány a zuhany! Reggel, ha az éjszakai buli után felébredsz, vegyél váltózuhanyt: felfrissít, javítja a vérkeringést, edzi a bőrödet és feltölt energiával. 2. Tegyél fel arcpakolást! A reggeli ébredést követően frissítsd fel az arcodat. Facsard ki egy kisebb narancs levét, szűrd le, majd egy vattapamacs segítségével mosd át vele az arcbőrödet. Ez a speciális […]

1. Irány a zuhany!

Reggel, ha az éjszakai buli után felébredsz, vegyél váltózuhanyt: felfrissít, javítja a vérkeringést, edzi a bőrödet és feltölt energiával.

2. Tegyél fel arcpakolást!

A reggeli ébredést követően frissítsd fel az arcodat. Facsard ki egy kisebb narancs levét, szűrd le, majd egy vattapamacs segítségével mosd át vele az arcbőrödet. Ez a speciális tonik magas C-vitamin-tartalmának köszönhetően frissíti és élénkíti a bőrt.

3. Figyelj a szemeidre is!

A szem a lélek tükre – tartja a mondás. Reggel tegyél uborkakarikákat a szemeidre, amelyek gondoskodnak a szem nedvességtartalmáról, és segítenek lelohasztani a duzzanatot.

4. Reggeli kávé nélkül

Egy átmulatott éjszaka után pótolni kell a folyadékot, mert az alkohol vizet von el a szervezetedből. Kávé helyett igyál frissen facsart gyümölcslevet, amely tele vannak C-vitaminnal és nyomelemekkel.

5. Frissülj fel a tiszta levegőn!

Ha lehetőséged van, ne kocsival utazz a munkahelyedre, hanem menj gyalog. Egy 15-20 perces séta felfrissíti az egész szervezetedet, és jótékony hatással van a vérkeringésedre is.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X