Főoldal > EGÉSZSÉG > Érzelmi horoszkóp a Nyilas és a Bak havára

Érzelmi horoszkóp a Nyilas és a Bak havára

bakhoroszkópnyilas
0

Írta: and

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.) Jól érzed, hogy körülötted forog az egész világ. A figyelem középpontjában állsz, és egy új jövő képe bontakozik ki előtted. Felettébb megtisztelő lehetőséghez jutsz, és végre magad mögött hagyhatod azt, amihez az utóbbi időben igazán nem volt kedved. Januárban sokat kell a pénzügyekkel foglalkoznod, sajnos több kiadásod lesz, mint […]

Nyilas (XI. 23. – XII. 21.)

Jól érzed, hogy körülötted forog az egész világ. A figyelem középpontjában állsz, és egy új jövő képe bontakozik ki előtted. Felettébb megtisztelő lehetőséghez jutsz, és végre magad mögött hagyhatod azt, amihez az utóbbi időben igazán nem volt kedved. Januárban sokat kell a pénzügyekkel foglalkoznod, sajnos több kiadásod lesz, mint amennyire számítottál.

Bak (XII. 22. – I. 20.)

Vannak olyan dolgok, amelyeket nem kellene feszegetni, mert nem biztos, hogy most érkezett el az igazság pillanata. Légy a barátaiddal szemben kíméletes, ne kritizáld őket. Titkos szerelmi viszonyra nyílik lehetőséged. Lakásod biztonságára ügyelj jobban. Januárban a memóriád csúcsformában lesz, és olyan dolgokra emlékszel, amelyek segítségedre lesznek anyagi ügyeid rendezésében.

Vízöntő (I. 21. – II. 18.)

Boldog hónapnak nézel elébe, sikeres leszel a magánéletben és a munkában is. Ha állást akarsz változtatni, olyan támogatásra számíthatsz, amellyel csak kevesen dicsekedhetnek. Több társasági eseményen veszel részt, és megtalálod azt az embert, akiről úgy érzed, a másik feled. Januárban olyan dolog történik veled, ami felér egy csodával.

Halak (III. 21. – IV. 20.)

Sok lesz a munka, de legalább meg is fizetik, és végre nagyobb lábon élhetsz. Hogy a családtagjaiddal szeretetteljesebb lehessen a kapcsolatod, éreztesd velük gyakrabban, hogy milyen nagy szükséged van rájuk. Januárban sok új barátra tehetsz szert.

Kos (III. 21. – IV. 20.)

Optimistán nézel a jövőbe, még a munkahelyi gondok, az akadékoskodó főnök vagy az irigy kollégák sem tudják elvenni a kedved. Nagyon boldog leszel, mert egy jelentős esemény történik az életedben, ami a világnézetedre is hatással lesz. Év elején a munkahelyeden várhatóak nagyobb változások, amelyek új lendületet adnak az életednek.

Bika (IV. 21. – V. 21.)

A családod most mindennél fontosabb számodra. Olyan dolgokat is megteszel értük, amelyeket a környezetedben élők emberfelettinek gondolnak. De ez téged nem zavar, hiszen a szíved tele van szeretettel és odaadással. Régi szerelmed felbukkanhat, és felkavarja a lelkedet, de erről inkább ne beszélj senkinek. Januárban új munkát találsz, amely minden eddiginél jobbnak bizonyul.

0022750_1.jpg ()

Ikrek (V. 22. – VI. 21.)

A kedveseddel nem vagytok teljesen összhangban, és ez feszültséget gerjeszthet közöttetek. Ha egyedül vagy, akkor ne engedd eluralkodni magadon a magányosság érzését, mert rövidesen olyan valakivel találkozol, aki miatt más színben látod a világot. Januárban váratlan munkaajánlatra mondj igent.

Rák (VI. 22. – VII. 22.)

Az év utolsó hónapjában is sokat kell dolgoznod, de gondolj arra, hogy ennek meglesz a jutalma. A szerelmi életedben változás várható, egy közeli barátra kezdesz másként gondolni, mint eddig. Januárban olyan területen érhetsz el sikert, amelyben még nem próbáltad ki magad.

Oroszlán (VII. 23. – VIII. 23.)

Élvezed az életet, boldognak és szerelmesnek érzed magad. Óriási energiákkal rendelkezel, nincs olyan dolog, amit ne tudnál megoldani. Mintha most csakis az élet napos oldalán sétálgatnál. Januárban több feladattal bíznak meg, számíthatsz a kollégák segítségére és támogatására.

Szűz (VIII. 24. – IX. 22.)

Jobban kell vigyáznod magadra, és azokra, akik fontosak neked. Vedd őket körül szeretettel, mert szükségük van erre. Pénzügyek terén sajnos kevesebb üti a markod, mint amennyire számítasz. Januárban át kell alakítanod a költségvetésedet, és le kell mondanod néhány dologról.

Mérleg (IX. 23. – X. 23.)

Nagy nyomás nehezedik rád a családod vagy egy ingatlanügy miatt. Próbálj meg lazítani. Vedd igénybe azt a segítséget, amelyet egy barát kínál fel, és ne siránkozz a régi kedvesed után. Értékeld azt, aki igazán szeret, és aki melletted van jóban-rosszban. Januárban le kell győznöd az irigység érzését, mert ezzel csak a saját erődet, energiádat pazarolod.

Skorpió (X. 24. – XI. 22.)

A munkában pozitív változásokra van kilátás, még az is megtörténhet, hogy a felettesed komolyabb feladattal bíz meg, vagy a munkádat nemcsak szóban, hanem anyagiakban is elismerik. Ingatlanügylet miatt is bizakodhatsz, régóta húzódó ügyben szerencsés változásra számíthatsz. Januárban légy különösen körültekintő azzal kapcsolatban, amihez a nevedet adod, nehogy később baj legyen belőle.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X