Főoldal > EGÉSZSÉG > Megdöbbentő! Nem vonzó a hosszú combú nő a pasiknak!

Megdöbbentő! Nem vonzó a hosszú combú nő a pasiknak!

férfihosszú combnői test
0

Írta:

Sok nő nem mer felhúzni miniszoknyát, és nem meri mutogatni a lábát, mert azt gondolja, hogy az nem elég szexis és csinos, inkább hosszú combú “vetélytársaikra” irigykednek. Pedig nincs okuk rá, ugyanis a férfiak többsége a közepes hosszúságú női combokat tartja igazán nőiesnek – derült ki az egyik angol egyetem kutatóinak felmérésből. A férfiak többsége egyáltalán nem tartja […]

Sok nő nem mer felhúzni miniszoknyát, és nem meri mutogatni a lábát, mert azt gondolja, hogy az nem elég szexis és csinos, inkább hosszú combú “vetélytársaikra” irigykednek. Pedig nincs okuk rá, ugyanis a férfiak többsége a közepes hosszúságú női combokat tartja igazán nőiesnek – derült ki az egyik angol egyetem kutatóinak felmérésből.

A férfiak többsége egyáltalán nem tartja vonzónak a szuper hosszú lábakat. A kutatók több mint ezer férfit kérdeztek ki azzal kapcsolatban, hogy milyen alakot tartanak nőiesnek. A felmérésben résztvevő férfiaknak olyan képeket mutattak, amelyeken szuperhosszú lábú fiatal nők pózoltak, és persze voltak „átlagos” méretekkel rendelkező hölgyek is.

A kísérlet megdöbbentő eredményeket hozott: a legtöbb férfinek azok a hölgyek tetszettek, akiknek normál méretűek voltak a combjaik. Az eredmény a kutatókat is meglepte, ugyanis a köztudatban az a nézet uralkodik, hogy a hosszú combok látványáról a férfiak a szuper alakra asszociálnak.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X