Főoldal > EGÉSZSÉG > Tragédia! Belehalt a szépészeti műtétbe!

Tragédia! Belehalt a szépészeti műtétbe!

bőrszépségszépségoperáció
0

Írta:

A szépségkirálynő a popsiját műtette meg az egyik buenos aires-i klinikán, de az operációt követő napon tüdőembóliát kapott, és az orvosok már nem tudták megmenteni az életét. A szakemberek arról tájékoztatnak, hogy egy szépészeti beavatkozás nem hétköznapi rutinműtét, komoly veszélyekkel és következményekkel is járhat.  Argentínában a szépségoperációk egyre népszerűbbek. Az elmúlt évben több, mint 50 ezer […]

A szépségkirálynő a popsiját műtette meg az egyik buenos aires-i klinikán, de az operációt követő napon tüdőembóliát kapott, és az orvosok már nem tudták megmenteni az életét.

A szakemberek arról tájékoztatnak, hogy egy szépészeti beavatkozás nem hétköznapi rutinműtét, komoly veszélyekkel és következményekkel is járhat. 

Argentínában a szépségoperációk egyre népszerűbbek. Az elmúlt évben több, mint 50 ezer beavatkozást hajtottak végre. Ez a szám 60 százalékkal több, mint 2003-ban volt.

Argentínában a műtétek olcsóak, éppen ezért sok nőt vonz a pénctárcakímélő műtéti lehetőség.


További cikkeink a témában

hyperhidrosisizzadás

Mikor kóros az izzadás?

Írta:
0

A verejtékezés fontos élettani mechanizmus, hiszen a párolgás hőt von el, vagyis a test az izzadással hűti magát. A túlzott verejtékezés, a hyperhidrosis azonban igen kellemetlen lehet, azonban dr. Borbola Kinga, a Dermatica bőrgyógyász-kozmetológusa, klinikai onkológus szerint van rá megoldás.

Kövess Facebook-on!
X