Főoldal > EGÉSZSÉG > 5 tipp, ha a pasid leblokkol az ágyban

5 tipp, ha a pasid leblokkol az ágyban

csökkenférfilibidópárkapcsolatpasiproblémaszex
0

Írta:

Nemrég ismerkedtetek meg a pároddal, és eddig minden tökéletesen alakult köztetek, az utóbbi időben azonban egyre csökken az együttléteitek száma? Vágynál a partnered érintésére, ő azonban nap nap után a munkahelyi gondjaira hivatkozik, esténként pedig egyszerűen befordul a fal felé? Ne hagyd, hogy a kapcsolatot tönkretegye az, ha a pasid libidója lecsökkent! Íme, 5 szuper tipp, […]

Nemrég ismerkedtetek meg a pároddal, és eddig minden tökéletesen alakult köztetek, az utóbbi időben azonban egyre csökken az együttléteitek száma? Vágynál a partnered érintésére, ő azonban nap nap után a munkahelyi gondjaira hivatkozik, esténként pedig egyszerűen befordul a fal felé? Ne hagyd, hogy a kapcsolatot tönkretegye az, ha a pasid libidója lecsökkent! Íme, 5 szuper tipp, hogy újból felébreszd a vágyát!  

1. Ne magadat okold!

A legelső, amit tisztáznod kell magadban, hogy nem kizárólag te vagy a hibás azért, ha a pasid nem kívánja a szexet! Hidd el, az egésznek semmi köze ahhoz, hogy mostanában felszedtél pár kilót, vagy hogy a bőröd pattanásosabb egy kicsit a szokásosnál! Az sem kizárt persze, hogy a pasid már egy jó ideje más karjaiban találja meg a gyönyört, de ne feledd el, hogy a párkapcsolat mindig kétszereplős játszma! A megoldást egyszerűbb „odakint” keresni, ezért ha a párod inkább ezt választja a problémák tisztázása helyett, akkor ez az ő gyengeségének a jele!

2. Beszéljetek róla!

Amikor este odabújnál a párodhoz, ő finoman elhúzódik az érintésed elől? Te egy darabig csöndesen tűröd ezt, ám néhány ilyen alkalom után könnyekben törsz ki, és vádaskodni kezdesz? Ha így viselkedsz, csak azt éred el, hogy mindketten félni fogtok a közös éjszakáktól, ezért inkább egy másik időpontban, semleges terepen (pl. menjetek el vacsorázni) kezdeményezz beszélgetést! Előfordulhat, hogy a párodnak a stressz, a kimerültség és a túlhajszolt életmód miatt semmi kedve a szexhez – ez esetben nagyon megértőnek és türelmesnek kell vele lenned! Egy darabig ne erőltesd a szexet, ám érintsd és csókold meg őt minél többször, csupán szereteted és odafigyelésed jeléül!

0023344_1.jpg ()

3. Kényeztesd el!

Iszonyúan nehéz kedvesnek lenni akkor, amikor visszautasítanak, de a siker érdekében próbáld meg egy kicsit kényeztetni őt! Ha elég merész vagy, akkor akár egy kis trükkhöz is folyamodhatsz: egy halaszthatatlan elintéznivalóra hivatkozva csalogasd haza a párodat korán, és készülj valami apró meglepetéssel! Főzz neki valami igazán különlegeset, és nyugodtan igyatok meg egy-két pohár vörösbort is! A vacsorát követheti a közös fürdőzés, majd a masszázs – ehhez használj valamilyen kellemes illatú és egyben vágyserkentő hatású is masszázsolajat (pl. rózsaolaj)! Először te masszírozd a párodat, de figyelj oda arra, hogy a játékot ne érezze erőltetettnek! Ha elég ügyes vagy, akkor néhány perc múlva már ő dögönyöz téged – innen pedig talán nem is olyan reménytelen a folytatás…

4. Forduljatok terapeutához!

Ha egyedül képtelenek vagytok megoldani a szexszel kapcsolatos problémáitokat, akkor bátran forduljatok szakemberhez! Bármilyen nehéz is egy idegen előtt beszélni a szexuális életetekről, ne feledd, hogy párterápiával a kapcsolatok mintegy 60-70 százaléka megmenthető! Ha arra gyanakszol, hogy a partnerednek nemcsak pszichés, de szervi problémái is lehetnek, akkor a szexuálpszichológus mellett egy urológust is feltétlenül keressetek fel!

5. Merj váltani!

Úgy érzed, te mindent megtettél, hogy rendbe hozd a kapcsolatotokat, ám a helyzet reménytelennek tűnik? Tulajdonképpen nemcsak a szexszel vannak problémáitok, de nehezen értitek meg egymást az élet egyéb területein is, és állandó viták keserítik meg az életeteket? Egy ponton túl be kell látnod, ha a kapcsolatotok nem működik, és bármilyen nehéz is, neked kell majd kimondanod, hogy vége! Hidd el, hogy előbb-utóbb megtalálod majd azt a partnert, akivel a szexben és az életben is tökéletes összhangban vagytok!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X