Főoldal > EGÉSZSÉG > Fagyöngy-kivonat a vastagbélrák ellen

Fagyöngy-kivonat a vastagbélrák ellen

egészségfagyöngyvastagbélrák
0

Írta:

A fagyöngy-kivonat hatóanyaga erősíti az immunrendszert, így hatásosan vehet részt a rák elleni küzdelemben. Sőt a fagyöngy segít a kemoterápia alkalmával a szervezetbe kerülő méreganyagok gyors semlegesítésében is. A tanulmányban az orvosi csapat 429 rákban szenvedő betegnek adott intravénásan fagyöngykivonatot, míg 375 pácienst a hagyományos módon kezeltek. A fagyöngy-kivonatot kapó betegek csupán 19 százalékánál volt […]

A fagyöngy-kivonat hatóanyaga erősíti az immunrendszert, így hatásosan vehet részt a rák elleni küzdelemben. Sőt a fagyöngy segít a kemoterápia alkalmával a szervezetbe kerülő méreganyagok gyors semlegesítésében is. A tanulmányban az orvosi csapat 429 rákban szenvedő betegnek adott intravénásan fagyöngykivonatot, míg 375 pácienst a hagyományos módon kezeltek.

A fagyöngy-kivonatot kapó betegek csupán 19 százalékánál volt megfigyelhető a kemoterápia valamilyen jellegű mellékhatása, míg a kontrollcsoport közel fele (48%) szenvedett a mellékhatásoktól.

A fagyöngykivonat-terápián átesett páciensek hosszabb ideig éltek jobb életminőségben, mint a kivonatot nem kapó betegek. Kurt Zanker professzor a „Journal of The Society For Integrative Oncology“  c. munkában publikálta a vizsgálat részletes erdményeit.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X