Főoldal > EGÉSZSÉG > Karcsúsító kiegészítők – Így viseld őket!

Karcsúsító kiegészítők – Így viseld őket!

divatkarcsúságkiegészítőtrend
0

Írta:

Ha felkúszott rád néhány kiló, akkor se ess kétségbe. Egy-két öltözködési trükkel könnyen leplezheted a fölösleges kilókat. Figyelj testi adottságaidra és válassz kiegészítőt okosan. Segítünk.  Karcsúsító kiegészítők – tippjeink:  ÖvEgy jól kiválasztott öv csodákra lehet képes: ha teltebb vagy, a divatos vastag övet mindig a csípődre ejtve, lazán viseld. Ha vékonyabb vagy derékban, egy vékony övvel hangsúlyozhatod a […]

Ha felkúszott rád néhány kiló, akkor se ess kétségbe. Egy-két öltözködési trükkel könnyen leplezheted a fölösleges kilókat. Figyelj testi adottságaidra és válassz kiegészítőt okosan. Segítünk. 

Karcsúsító kiegészítők – tippjeink: 

Öv
Egy jól kiválasztott öv csodákra lehet képes: ha teltebb vagy, a divatos vastag övet mindig a csípődre ejtve, lazán viseld. Ha vékonyabb vagy derékban, egy vékony övvel hangsúlyozhatod a derekadat.

Sálak, kendők
A hosszú kendők, sálak hatására az egész test hosszabbnak, nyúlánkabbnak tűnik, és a  színes minták elterelik a figyelmet a hasról. A kendők, sálak viselésénél figyelj arra, hogy ne tekerd őket túl szorosan a nyakad köré, mert az sokaknak nem áll jól.

Bizsuk
Rövid nyaklánc helyett viselj hosszú fazont, amely optikailag nyújtja a felsőtestet. A stílusodhoz illő, ízléses, hosszú nyaklánc  jól eltereli a figyelmet a takargatnivaló testrészekről. Ha az arcod teltebb egy picit, figyelj a fülbevaló kiválasztására is: olyan fülbevalót válassz, amely hosszú, csüngős – ez a fazon optikailag nyújtja az arcod. 

Táska
Táskából a kicsi méret helyett válassz nagy, de ízléses fazont. A színekkel bánj óvatosan: figyelj arra, hogy a táska színe passzoljon a cipődhöz vagy a szem előtt lévő kiegészítőhöz (pl. sapka, sál, kesztyű). 

+ 1 tipp: A cipő
Ha egy picit vastagabb a vádlid, kerüld a lapos sarkú, kerek orrú cipőket (pl. balerina cipő). Helyette válassz  magas sarkú fazont, amely nyújtja és karcsúsítja a lábat. A csizma kiválasztásánál figyelj arra,  hogy a csizma szára teljesen eltakarja a vádlidat – színből a feketét vagy a sötétbarnát javasoljuk.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X