Főoldal > EGÉSZSÉG > Lloyd Webber rákszűrésre biztatta férfitársait

Lloyd Webber rákszűrésre biztatta férfitársait

Lloyd Webberprosztatarákszűrés
0

Írta:

A 61 esztendős brit zeneszerző honlapján számolt be róla, hogy tavaly nyáron fordult orvoshoz, miután az első tüneteket észlelte. A daganatot műtéti úton eltávolították, mert rosszindulatúnak bizonyult. Mint leírta, orvosai szerint korai stádiumban fedezték fel a betegséget, úgyhogy a kezelés után teljesen meggyógyult. “Azt üzenem minden bővérű férfinak, ha bármiféle gondot észlel odalent, akármilyen zavarba […]

A 61 esztendős brit zeneszerző honlapján számolt be róla, hogy tavaly nyáron fordult orvoshoz, miután az első tüneteket észlelte. A daganatot műtéti úton eltávolították, mert rosszindulatúnak bizonyult. Mint leírta, orvosai szerint korai stádiumban fedezték fel a betegséget, úgyhogy a kezelés után teljesen meggyógyult.

“Azt üzenem minden bővérű férfinak, ha bármiféle gondot észlel odalent, akármilyen zavarba ejtő is, azonnal forduljon orvoshoz. De ha semmiféle panasza sincs, akkori is végeztesse el ötvenen felül rendszeresen a prosztatarák-tesztet” – írta a komponista.

Lloyd Webber nevéhez olyan világhírű musicalek fűződnek, mint a Jézus Krisztus Szupersztár, a Macskák vagy a Csillagfény Expressz. A zeneszerző jelenleg Az operaház fantomjának folytatását, a Love Never Dies (A szerelem örök) című művet állítja színpadra. A darab premierje márciusban lesz Londonban.

Forrás: MTI


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X