Főoldal > EGÉSZSÉG > Tyúkhúsleves megfázásra?

Tyúkhúsleves megfázásra?

diétafogyókúratyúkhúsleves
0

Írta:

Bizonyos élelmiszerekkel javíthatod szervezeted ellenállóképességét. Amerikai táplálkozástudományi szakemberek szerint az egyik legjobb fegyver a megfázás ellen a tyúkhúsleves. A nebraskai Orvosi Intézet kutatói szerint a laborkísérletek egyértelműen bizonyították, hogy a tyúkhúsleves gátolja a szervezet gyulladásos folyamatait. Természetesen a tyúkhúsleves mellett számos olyan tápanyag van, amely jótékonyan hat a szervezet működösére. A gyümölcsök közül például a kivi, a […]

Bizonyos élelmiszerekkel javíthatod szervezeted ellenállóképességét. Amerikai táplálkozástudományi szakemberek szerint az egyik legjobb fegyver a megfázás ellen a tyúkhúsleves.

A nebraskai Orvosi Intézet kutatói szerint a laborkísérletek egyértelműen bizonyították, hogy a tyúkhúsleves gátolja a szervezet gyulladásos folyamatait.

Természetesen a tyúkhúsleves mellett számos olyan tápanyag van, amely jótékonyan hat a szervezet működösére. A gyümölcsök közül például a kivi, a friss narancs vagy a brokkoli igen gazdag C-vitaminban – ez a vízben oldódó vitamin kulcsfontosságú szerepet játszik az immunrendszer erősítésében.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X