Főoldal > EGÉSZSÉG > 4 trendi pasifogó ruhadarab buja estékre

4 trendi pasifogó ruhadarab buja estékre

baby dollcombfixfehérnemű. ruhaférfiharisnyakötőköntöspongyolaszexszexitestharisnyaValentin-nap
0

Írta:

A tavalyi Valentin-napon a párodat egy gyönyörű melltartóval nyűgözted le, az idén viszont valami eredetibbet találnál ki? Ez lesz az első közös Bálint-napotok, és azt szeretnéd, ha a kedvesednek az álla is leesne a csodálkozástól? Íme, a 4 legizgalmasabb fehérnemű a szerelmesek ünnepére! 1. Alul semmi – a selyempongyolaA párodat már az összes létező fehérneműtípussal […]

A tavalyi Valentin-napon a párodat egy gyönyörű melltartóval nyűgözted le, az idén viszont valami eredetibbet találnál ki? Ez lesz az első közös Bálint-napotok, és azt szeretnéd, ha a kedvesednek az álla is leesne a csodálkozástól? Íme, a 4 legizgalmasabb fehérnemű a szerelmesek ünnepére!

1. Alul semmi – a selyempongyola

A párodat már az összes létező fehérneműtípussal elkápráztattad, de a legjobban mindig meztelenül tetszettél neki? Ha Valentin-napon szeretnéd kielégíteni a szép fehérneműk iránti olthatatlan vágyadat, ugyanakkor a kedvesed igényeire is tekintettel vagy, akkor szerezz be egy csodaszép selyempongyolát!
Tipp: Az üzletekben számos szín és fazon közül választhatsz, az igényeidnek csak a pénztárcád szab határt. Ha buja vadmacska lennél, bújj vörösbe vagy feketébe, ha a visszafogott eleganciára szavazol, akkor a pasztell színek közül válassz. A rózsaszínnel bánj óvatosan: csak akkor viseld, ha illik az egyéniségedhez.

2. Ellenállhatatlanul dögös – a testharisnya

Igazán felejthetetlen Valentin-napra vágysz, és bármit megtennél, hogy a párod kedvében járj? A testharisnya – más néven cicaruha –az összes fehérneműtípus közül talán a legmerészebb, ezért neked is elég vagánynak és bevállalósnak kell lenned, ha viselni akarod! A testharisnya lábrésze semmiben sem különbözik a hagyományos harisnyákétól, ezért szoknya alá is bátran felveheted. A pasidnak akkor esik majd le az álla, amikor a vacsora után az „ágyjelenethez” értek – a derekadra, melledre és válladra simuló testharisnya látványa teljesen beindítja majd!
Tipp: Sajnos a testharisnya csak a hibátlan alakú lányokon áll jól, ezért gyakorolj egy kis önkritikát, mielőtt megvásárolod! A cicaruha nagyon vékony anyagból készül, ezért csak nagyon lassan, óvatosan húzd fel! Azt se felejtsd el, hogy a testharisnya alatt általában már semmit sem viselhetsz – vagyis még bugyi sem lehet rajtad…

0024094_1.jpg ()

3. Kislányosan szexi – a baby doll

Kislányosan bájos, mégis nőies és szexis fehérneműt viselnél a szerelmesek ünnepén? A baby doll már igazi klasszikusnak számít a fehérneműk között, ám ahhoz, hogy kipróbálhasd, most az egyszer otthon kell töltenetek a Valentin-napot! A hálószobából nagy párnákkal, hangulatos világítással csinálj igazi szerelmi fészket, a kettesben elköltött vacsorához pedig csak egy baby dollt viselj!
Tipp: A baby dollok nagy előnye, hogy akkor is jól állnak rajtad, ha van egy pici fölösleg rajtad, ugyanis a lenge szabású ruhadarab a hasat is takarja. A szín kiválasztását az ízlésedre bízzuk, arra azonban figyelj, hogy ne műszálas, hanem jó minőségű anyagból készült fazont válassz.  

4. Klasszikusan vonzó – a combfix és harisnyakötő

A testharisnyához nem vagy elég vagány, de azért szeretnél a Valentin-napi randitokon a szokásosnál is csinosabb lenni? Ha szereted a régi korok divatját idéző, különleges és szexis darabokat, akkor Bálint-napon legyen rajtad combfix és harisnyakötő is!
Tipp: A testszínű combfixhez bátran viselj fehér, rózsaszín vagy éppen piros harisnyakötőt – csak arra figyelj, hogy az öltözékedben legyen valami, ami ennek színével harmonizál! Az sem baj, ha a kocsiból kiszállva egy kicsit kikandikál a harisnyakötőd a szoknyád alól …


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X