Főoldal > EGÉSZSÉG > Így hatnak a csinos nők a pasik agyára

Így hatnak a csinos nők a pasik agyára

férfipárkapcsolatszerelem
0

Írta:

A csábító női testrészek olyan hatással vannak a férfiakra, mint a sör vagy a brandy – állítják az atlantai Georgia Gwinnett Intézet kutatói. Nők milliói tesznek azért minden nap, hogy minél jobb formába hozzák magukat. Most azonban egy amerikai kutatás igazolta azt, hogy fáradozásuk nem hiábavaló.  A kutatók a kísérletben csinos nők meztelen képeit mutatták fiatal férfiaknak, miközben agyi tevékenységüket monitorozták. […]

A csábító női testrészek olyan hatással vannak a férfiakra, mint a sör vagy a brandy – állítják az atlantai Georgia Gwinnett Intézet kutatói.

Nők milliói tesznek azért minden nap, hogy minél jobb formába hozzák magukat. Most azonban egy amerikai kutatás igazolta azt, hogy fáradozásuk nem hiábavaló. 

A kutatók a kísérletben csinos nők meztelen képeit mutatták fiatal férfiaknak, miközben agyi tevékenységüket monitorozták. A férfiak alaposan szemügyre vették a csábos testrészeket, főleg a csítőt, a popsit, a lábakat és a váll vonalát.

A kutatás eredményeiből kiderült, hogy a vágykeltő képek nézegetése a férfiak agyának ugyanazt a területét – jutalomközpontját – serkentette, mint az alkohol és a drogok.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X