Főoldal > EGÉSZSÉG > A 3 legszexisebb cipő tavaszra!

A 3 legszexisebb cipő tavaszra!

cipődivatgladiátorszandálnyári csizmaplatformtrend
0

Írta:

Szereted a szexis, nőies lábbeliket? Akkor az idei cipőtrend garantáltan tetszeni fog, tovább hódítanak ugyanis az extra magas sarokkal és emelt talprésszel ellátott szandálok és félcipők! Platform szandálok Eljött a te időd, ha túl alacsony vagy – ismét hódítanak ugyanis a magasított talppal ellátott platform szandálok!A hetvenes éveket idéző darabok helyett azonban 2010 tavaszán és […]

Szereted a szexis, nőies lábbeliket? Akkor az idei cipőtrend garantáltan tetszeni fog, tovább hódítanak ugyanis az extra magas sarokkal és emelt talprésszel ellátott szandálok és félcipők!

Platform szandálok

Eljött a te időd, ha túl alacsony vagy – ismét hódítanak ugyanis a magasított talppal ellátott platform szandálok!A hetvenes éveket idéző darabok helyett azonban 2010 tavaszán és nyarán az igazán nőies színek, fazonok és anyagok lesznek divatosak – választhatsz selyemből, szaténból, finom velúrból vagy csillogó lakkból készített platform lábbelit, sőt érdemes játszanod a színekkel is! A klasszikus fekete mellé szerezz be egy piros, metálos árnyalatú vagy bézs cipőt is!
Tipp: ne csak színre és az anyagra koncentrálj vásárláskor –  ha vastag a vádlid és a bokád, és a testalkatod is erősebb, ne a vastag sarkú, sötétebb és vadabb platform cipők közül válassz, inkább egy vékony sarokkal és csinos, keskeny orral ellátott lábbelit szerezz be, ez ugyanis könnyedebbé, nőiesebbé tesz a megjelenésedet! Ha azonban O alakú lábaid vannak, inkább mellőzd a platform cipőket, ez a fazon ugyanis kiemeli a láb görbeségét!

0024787_1.jpg ()

Nyári csizmák

Amerikában már több éve trendi a nyári csizma, nálunk azonban csak tavaly jelent meg ez a fazon a cipőüzletekben – bármennyire is bizarrnak tűnhet első látásra ez a különleges lábbeli, valójában nagyon kényelmes és előnyös viselet, főleg akkor, ha tavasszal és nyáron sem szeretnéd közszemlére tenni a bokádat és a vádlidat. A nyári csizmák anyaga rendszerint nagyon puha, vékony vagy lyukacsos, ráadásul a legtöbb nyitott orrú, így nem kell attól félned, hogy nem szellőzik benne a lábad! Viselheted miniszoknyával vagy sorttal: farmerminihez válassz bézs vagy mokka árnyalatú, vadnyugati stílusú csizmát, de ha az elegánsabb lábbeliket kedveled, vásárolj csipkéből vagy velúrból készített nyári csizmát!
Tipp: ahogy a hagyományos téli csizmákat, úgy a nyári változatot is többféle hosszban megvásárolhatod, néhány dologra azonban érdemes odafigyelned – ha túl rövidek a lábaid, felejtsd el a bokacsizmát, inkább hosszabb, térdig érő fazont válassz!

Gladiátorszandál

Tavaly még nem volt bátorságod beszerezni egy pár csinos, keresztpántos lábbelit? Ne aggódj, nem késtél le semmiről, idén tavasszal és nyáron ismét trendi a gladiátorszandál! A 2010-es fazonok azonban visszafogottabbak a korábbiaknál: a térdig, sőt combközépig érő pántos szandálok helyett elegánsabb, csupán bokáig érő fazont válassz! A természetes árnyalatok mellett az erős, élénk színek továbbra is hódítanak – a szezon divatszínei visszaköszönnek a lábbeliken is, így bátran vásárolhatsz sötétkék, királykék, piros vagy metálos gladiátorszandált!
Tipp: bármennyire is divatos a gladiátorszandál, ha túl vastag a bokád vagy túl széles a lábfejed, inkább ne viselj ilyen fazont! Ha nem a lábaid vastagságával, sokkal inkább a hosszúságával van gondod, vásárolj térd alatt végződő, magas sarkú gladiátorszandált!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X