Főoldal > EGÉSZSÉG > A Twitter fontosabb a szexnél?

A Twitter fontosabb a szexnél?

párkapcsolatszextwitter
0

Írta:

Egy német kutatásból kiderült, hogy minden tizennegyedik felhasználó mondana le a szexről a barátokkal való kapcsolattartás miatt. A 25 éves kor alatti internetezők körében pedig minden tizedik felhasználó gondolja úgy, hogy  még az intim együttlét ideje alatt is szívesen vetne egy pillantást a népszerű közösségi oldalra.  A szakemberek véleménye szerint a közösségi portálok nagy szerepet játszanak a felhasználók mindennapjaiban és […]

Egy német kutatásból kiderült, hogy minden tizennegyedik felhasználó mondana le a szexről a barátokkal való kapcsolattartás miatt.

A 25 éves kor alatti internetezők körében pedig minden tizedik felhasználó gondolja úgy, hogy  még az intim együttlét ideje alatt is szívesen vetne egy pillantást a népszerű közösségi oldalra. 

A szakemberek véleménye szerint a közösségi portálok nagy szerepet játszanak a felhasználók mindennapjaiban és komoly hatással vannak a magánéletre. 

Ezt támasztja alá az a tény is, hogy a tanulmányban megkérdezettek fele azt állítja, hogy   legszívesebben a közösségi portálokat böngészi naponta, de nem kevés azon látogatók száma sem, akik óránként jelentkeznek be a közösségépítő oldalakra.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X