Főoldal > EGÉSZSÉG > Eláruljuk, mi a gyönyörű fogsor titka

Eláruljuk, mi a gyönyörű fogsor titka

egészségfogápolásfogsorszájhigiénia
0

Írta:

A német kutatásban mintegy háromszáz fő vett részt, akik két hónapig elektromos fogkefével tisztították a fogaikat. Kiderült, hogy a modern eszközzel sokkal hatékonyabban lehet tisztán tartani a fogakat, mint a hagyományos változattal. A kutatásban résztvevők 82,3 százaléka szerint az elektromos fogkefe javította a szájhigiéniát, az emberek 74,3 százaléka azt állította, hogy az elektromos fogkefe segítségével megelőzhető a fogkő és a lepedék kialakulása, […]

A német kutatásban mintegy háromszáz fő vett részt, akik két hónapig elektromos fogkefével tisztították a fogaikat. Kiderült, hogy a modern eszközzel sokkal hatékonyabban lehet tisztán tartani a fogakat, mint a hagyományos változattal.

A kutatásban résztvevők 82,3 százaléka szerint az elektromos fogkefe javította a szájhigiéniát, az emberek 74,3 százaléka azt állította, hogy az elektromos fogkefe segítségével megelőzhető a fogkő és a lepedék kialakulása, a többség pedig egyértelműen azt vallotta, hogy az elektromos fogkefe használata mérsékelte a fogínyvérzést.
 
Azt egyetlen résztvevő sem említette, hogy az elektromos fogkefe hatására csökkent volna a fogápolás minősége. 

A kutatás résztvevőinek 92 százaléka maximálisan elégedett volt az elektromos fogkefe hatékonyságával.

Azt már több, korábbi kutatás is igazolta, hogy az elektromos fogkefe rövid-és hosszútávon is nagyon hatékony a lepedék, fogkőképződés és a fogínyvérzéssel szemben.

 


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X