Főoldal > EGÉSZSÉG > Miért vállal mellplasztikát a nő?

Miért vállal mellplasztikát a nő?

egészségmellplasztika
0

Írta:

Wolf D. Lüerßen elismert német plasztikai sebész professzor több mint 20 éve praktizál. Állítása szerint az utóbbi időben egyre több fiatalabb nő igényli a mellnagyobbítást. Azokat a nőket, akik vállalják a mellplasztikát, két csoporta lehet osztani: vannak, akik gyermekszülés után szeretnék visszanyerni a szülés előtti alakjukat, míg mások egyszerűen csak elégedetlenek a kebleik méretével és […]

Wolf D. Lüerßen elismert német plasztikai sebész professzor több mint 20 éve praktizál. Állítása szerint az utóbbi időben egyre több fiatalabb nő igényli a mellnagyobbítást.

Azokat a nőket, akik vállalják a mellplasztikát, két csoporta lehet osztani: vannak, akik gyermekszülés után szeretnék visszanyerni a szülés előtti alakjukat, míg mások egyszerűen csak elégedetlenek a kebleik méretével és alakjával.

A terhesség és a szoptatási idő alatt megváltozhat a mell mérete és alakja, így a nők a gyermekvállalási időszak után gyakrabban jelentkeznek kisebb-nagyobb korrekciós műtétekre.

Sajnos, ezzel együtt egyre több olyan fiatal lány jelenik meg a plasztikai sebészek rendelőjében, akik valamelyik sztár példáját szertnék követni. A médiának nagyon erős befolyása van a fiatalokra – állítja a professzor. Természetesen sok nőnek nem egyformák a mellei, sem alakra, sem méretre, így ezek a fiatalok a kisebb-nagyobb eltéréseket a műtétekkel kívánják korrigálni.

A professzor hangsúlyzta, hogy a beavatkozás kockázatáról mindig tájékoztatni kell a pácienseket.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X