Főoldal > EGÉSZSÉG > Last minute takarítás? Így legyen rend körülötted!

Last minute takarítás? Így legyen rend körülötted!

gyorslast-minuterendrakástakarítás
0

Írta: and

Gyors porszívózás Ha nagy a lakás, nem kell minden egyes helységen végigcikáznod a porszívóval, elég, ha csak a frekventált helyiségeken vonulsz végig, így nem kell felesleges perceket töltened a takarítással, a vendégek mégis csillogó parkettára és tiszta szőnyegre léphetnek rá. Interjúvold meg őket! Vendégvárás előtt mindenképp szánj rá pár percet, és hívd fel a meghívottakat, […]

Gyors porszívózás

Ha nagy a lakás, nem kell minden egyes helységen végigcikáznod a porszívóval, elég, ha csak a frekventált helyiségeken vonulsz végig, így nem kell felesleges perceket töltened a takarítással, a vendégek mégis csillogó parkettára és tiszta szőnyegre léphetnek rá.

Interjúvold meg őket!

Vendégvárás előtt mindenképp szánj rá pár percet, és hívd fel a meghívottakat, érdeklődd meg, mi a kedvenc ételük, italuk. Így a szupermarketben már nem kell bizonytalanul kóborolnod, és sok felesleges dolgot megvenned, hanem az asztalra garantáltan az kerül, amit a vendégeid is szívesen elfogyasztanak.

takarit2.jpg ()Frissítsd fel az ágyneműt!

Mindegy, hogy a konyhában, vagy éppen a kanapén ülteted le a vendégeidet, érdemes a szék párnáit, vagy éppen az ágyat fedő pokrócot pár percre kitenned a friss levegőre, így kiszellőzik, az esetleg megülepedett, dohos illat elszáll, és a vendégek is komfortosabban fogják magukat érezni.

Használj gumitörlőt!

Ha a vendégek sűrűn használják a fürdőszobát, esetleg több napra érkeznek, érdemes beszerezned gumiból készült törlőt, mellyel a tükörre, mosdókagylóra kispriccelt vizet, szappanhabot gyorsan eltávolíthatod, valamint a zuhanyfülke faláról is a vizet.

Tegyél rendet a fő helyiségekben!

Nem kell itt sem túlzásba vinned a dolgot, egy kis porolás, pakolás bőven elég, valamint helyezd el úgy a berendezést hogy a vendégek kényelmesen elférjenek egy kellemes beszélgetéshez.


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X