Főoldal > EGÉSZSÉG > Mágikus kötés a jó szexért?

Mágikus kötés a jó szexért?

érintésgyönyörillóolajmágiavágy
0

Írta:

Zárd üvegbe a vágyat! Ha benned is olyan erősen él első szerelmed parfümjének illata, hogy a szakításotok ellenére odatapadsz a drogéria pultjához, amikor megérzed, akkor nem kell neked bizonygatunk az illatok elementáris erejét. A jó hír az, hogy a csábítás illatait nemcsak a parfümériákban keresheted! Az illóolajok üvegcséiben épp úgy ott lakik a vágy. Használhatod […]

Zárd üvegbe a vágyat!

Ha benned is olyan erősen él első szerelmed parfümjének illata, hogy a szakításotok ellenére odatapadsz a drogéria pultjához, amikor megérzed, akkor nem kell neked bizonygatunk az illatok elementáris erejét. A jó hír az, hogy a csábítás illatait nemcsak a parfümériákban keresheted! Az illóolajok üvegcséiben épp úgy ott lakik a vágy. Használhatod őket a szoba illatosítására, de kikeverhetsz belőlük masszázsolajat is. Utóbbi esetében aranyszabály, hogy a kevesbb néha több, hiszen ha nagy mennyiségben használod, ellenkező hatást érhetsz el. Mivel mindannyiunkra más hat izgatóan, érdemes kikísérletezni a nektek leginkább tetsző illatokat.

Néhány csepp rózsaolajtól például nemcsak a partnered lát majd sugárzóan szépnek, de te is kívánatosabbnak érzed magadat, mert az illat hatására különleges boldogsághormon szabadul fel benned. A muskotályzsálya édeskés, bódító illatával serkenti a vágyat, az ilang-ilang a fesztelen nőiességet erősíti benned, és segít ráhangolódni az együttlétre. Az illóolajat soha ne közvetlenül masszírozd a bőrbe, mert így bőrirritációt okozhat. Nagyobb mennyiségű hordozóolajhoz (erre a legalkalmasabb a mandulaolaj) mindössze néhány csepp illóolajat adj. (Infó: www.aroma.lap.hu)

shutterstock_32433796.jpg ()Az érintés gyönyöre

Csupán néhány apró mozdulatot kell elsajátítanod, és kedvesedet a gyönyör új dimenziójával ajándékozhatod meg. A kulcsszó: tantrikus lingam-masszázs, amely a férfi hímtagjának masszírozását jelenti. Mielőtt belekezdenél párod ékességének kényeztetésébe, hangold rá a különleges élményre. Gondoskodj zavartalan körülményekről, és szerezz be (vagy akár készíts!) egy kis masszázsolajat.

Az intim területek masszírozása előtt cirógasd, simogasd a mellkasát, a combját, a karját, az erogén zónáit, ezzel segítve, hogy teljesen ki tudjon kapcsolni. A finomhangolás után jöhet maga a lingam-masszázs, amely során váltogatott erősségű és sebességű mozdulatokkal fedezd fel kedvesed intim területeit. A herezacskótól és a heréktől indulva kalandozz tovább a hímvessző fölé, a szeméremcsont és a gát területére. Majd következhet a hímvessző, a makk, végül pedig a prosztata gyengéd masszírozása.

A tantrikus masszázs célja meglepő módon nem az orgazmus (ez csupán kellemes mellékhatás), hanem az öröm átélésének élménye. Ráadásul az egyszerű gyakorlatok hatására kedvesed egyre inkább uralni tudja majd a testét, és képes lesz szabályozni, hogy mikor érjen a csúcsra. Ezzel pedig nemcsak az együttlétek időtartama nő majd, de a köztetek lévő szerelem is elmélyül. A Lingam-masszázs tantrikus mozdulatsorát legkönnyebben (és legbiztosabban) egy szexuális masszázs tanfolyamon sajátíthatod el. (Infó: www.tobbmintszep.hu)

A cikk folytatását elolvashatod a Maxima magazin előző számában!


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X