Főoldal > EGÉSZSÉG > Méregteleníts különleges masszázsokkal

Méregteleníts különleges masszázsokkal

kezelésmasszázsmasszázstechnikaméregtelenítés
0

Írta: and

Négy teljesen különböző masszázstechnikát mutatunk most be, melyekkel a test teljes méregtelenítésén kívül még számtalan jó hatásukat is magadévá teheted. Nem csak a szervezeted frissíti és teszi egészségesebbé, hanem a lelkedet is áthangolja, hogy nyugodtabban és boldogabban kezdd az évet. Bamboo masszázs Kínából származó masszázstechnika, melyet különböző méretű bambuszrudakkal végeznek. A bambusz a keleti kultúrákban […]

Négy teljesen különböző masszázstechnikát mutatunk most be, melyekkel a test teljes méregtelenítésén kívül még számtalan jó hatásukat is magadévá teheted. Nem csak a szervezeted frissíti és teszi egészségesebbé, hanem a lelkedet is áthangolja, hogy nyugodtabban és boldogabban kezdd az évet.

Bamboo masszázs

Kínából származó masszázstechnika, melyet különböző méretű bambuszrudakkal végeznek. A bambusz a keleti kultúrákban az erőt, a fiatalságot és a jólétet szimbolizálja, így nem véletlen hogy testkezelésére is alkalmazzák. A masszázs során a bambuszok felületén egyfajta kvarcbevonat jön létre, ami nyomás vagy hő hatására elektromos energiát generál, ez pedig meleg, bizsergető érzést kelt a testben.

A kezelés erősíti a kötőszöveteket, és hatásosan tisztítja meg a nyirokrendszert a méreganyagoktól. Tisztító hatása mellett mentálisan is nagyon kellemes érzést biztosít. A lassú mozdulatok közben a bambuszok egyedülálló hangot adnak ki, ami segít ellazulni, és meditációs állapotba kerülni

Itt kipróbálhatod: Mandala Day Spa

masszazs2.jpg ()Sómasszázs

A só gyógyító erejét már az ősidők óta alkalmazzák. A sómasszázs segítségével nem csak a felső elhalt hámrétegek távolíthatók el, hanem a mélyebb hámszövetek is méregteleníthetők. Magas nyomelem- és ásványi anyag tartalma felszívódik a bőrön keresztül, így fejti ki jótékony hatásait. Élénkíti a vérkeringést, javítja a sejtek anyagcsere folyamatait, és erősíti az immunrendszert.

Itt kipróbálhatod: Montevideo Wellness

Ajurvéda masszázs

Speciális gyógyolajokkal, vagy meleg szezámolajjal végzik, melynek erős méregtelenítő hatása van. A bőrön keresztül szívódik fel és jut el a mélyebb szövetekhez, ott fejti ki hatását. Az olajokat nagy mennyiségben használják, folyamatosan adagolva a kezelés alatt, mert a masszázs hatására, ahogy a méreganyagok kitisztulnak a szervezetből, az olaj elszíneződik. A kezelés végén, a homlokon található harmadik szemre csorgatnak olajat, ez az úgy nevezett Shiro abhyanga. Ez a fej olajos masszázsa, ami nagyon kellemes érzést nyújt, és rendkívüli hatásai vannak. Csökkenti a fejbőr és a haj problémáit, javítja az érzékszerveket, erősíti az idegrendszert, javítja a vérkeringést és méregtelenít. Ezeken kívül csökkenti a stresszt, a depressziót, az álmatlanságot és a szorongást.

Itt kipróbálhatod: Isis Day Spa

Tibeti mézes masszázs

Ez a módszer a tibeti és az orosz népi gyógyászatban egyaránt régóta ismert és alkalmazott. A méz gyógyító ereje nagyon sokrétű, alkalmazása határtalan. Elég, ha csak a mindennapi fogyasztásra gondolunk, tudjuk, hogy jót tesz emésztési és bélproblémák esetén, erősíti az immunrendszert és megfázás, torokfájás kezelésében is igen hatékony. Ez a masszázsfajta a méz számtalan gyógyító hatását használja fel. Amellett, hogy képes egyes betegségek gyógyítására, a teljesítő képesség és az általános állapot javítására, nagyon hatékony méregtelenítő szer is. A mézben lévő anyagok képesek szabályozni a test energiaáramlását, és visszaállítani megfelelő egyensúlyát.

Itt kipróbálhatod: Kyusen központ


További cikkeink a témában

Kövess Facebook-on!
X